Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizás roma származású...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizás roma származású lányokkal?

Figyelt kérdés
Hol lehet ismerkedni roma származású lányokkal? Vannak köztük nagyon szép és értelmes lányok is, szerintem túlzás, ahogyan néhányak általánosítanak.
2012. nov. 9. 18:05
 1/5 TOMAtm ***** válasza:

hehe erre van egy sztorim:

A haverom összejött egy roma csajjal,össze is költöztek(mármint a csajékhoz költözött)...dehát elmúlt a szerelem,a srác szakított.mire a nő odacsődítette az egész familit,szerencsétlent épp csak agyon nem verték,de a kocsiját szétrugdalták.mosógép-tv-mikró-hűtő és a ruhái stb mind ottmaradt.persze áruhitelre vette még vagy 1 évig fizetett közel havi 100ezret a semmire :)

Szóval sok sikert!

2012. nov. 9. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Józsefváros...

Biztos van egyébként köztük normális is (én is ismertem többet is), csak rohadt nagy lutri, és még ha adott is egy normálisabb lány, a családja már nem biztos, hogy az.

De ha te szereted a kihívásokat meg a veszélyt, akkor hajrá, de ne itt sírj, amikor már késő visszatáncolni...

Különben meg utálom az ilyen szándékosan provokatív kérdéseket.

Mindenki tudja, hogy hatalmas gondok vannak a cigánysággal (is), ezt kijelenteni nem általánosítás, és ettől még kevesen gondolják úgy, hogy egy normális sincs köztük, szerintem. De nem velük kell foglalkozni, hanem azokkal, akikkel gond van.

2012. nov. 9. 18:14
 3/5 anonim ***** válasza:

"Vannak köztük nagyon szép és értelmes lányok"

A második részével még egyet tudok érteni, létehet/ik, de az első o.O Nekem nem jönnek be... De ezek a "fehércigányok" sem jönnek be nekem, ha érted mire gondolok.

F17 (és nem vagyok rasszista. Elítélem az ilyet... de a négerek se jönnek be nekem...)

2012. nov. 9. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Börtönben. Oda való mind!
2012. nov. 9. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Komoly szándékkal még véletlenül se próbálkozz náluk, max. egy dugásra valók, különben úgy jársz, ahogy az első válaszoló írta.

Tudom, tudom, nem mindegyik olyan, dehát ha látsz egy folyóban egy krokodilt, arra se mondhatod azt, hogy biztosan megtámadna, mégsem kockáztatod meg, hogy bemész úszni egyet :D

2012. nov. 9. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!