Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány. ( a többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány. ( a többi lent)?

Figyelt kérdés
Buliba találkoztam egy lánnyal, rögtön megtetszett. Odamentem hozzá meghívtam egy italra elfogadta. Aztán nagyon jól elbeszélgettünk több órán keresztül. Késöbb megkérdeztem tőle hogy hogyáll most a fiukkal erre aztmondta hogy van barátja. Nagyon elkeseredtem és nem tudom mit tegyek. Nagyon tetszik a lány de nemakarom széttörni a kapcsolatukat. Azóta csak rá gondolok de nem merem felhívni mert nem érzem tisztességes dolognak. Mit tegyek? 16/F
2009. aug. 13. 01:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

nyugodtan találkozz vele, de ne közeledj, ha ő nem közeledik.

de nyugodtan megharcolhatsz érte, szóval ha szét tudod törni a kapcsolatukat, akkor nem volt jó az a kapcsolat!!

úgyh ne nyomulj rá nagyon,csak éreztesd vele h tetszik neked.

2009. aug. 13. 01:32
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
első vagyok: ha elutasít teljesen mint közeledőt, akkor hagyd, de tartsd vele a kapcsolatot, próbáld mégjobban megismerni stb. ha összeilletek,úgyis összejöttök idővel.
2009. aug. 13. 01:33
 3/11 A kérdező kommentje:
hát remélem..de hogy lehetne hozzá úgy közledni hogy ne legyek tapintatlan de mégis lássa hogy szeretnék v.mit?
2009. aug. 13. 01:34
 4/11 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem is találkozz vele.

Ha olyan jól tudtatok beszélgetni és még a telefonszámát is megadta akkor biztos nem vagy neki közömbös.

Találkozzatok,beszélgessetek "mint egy barát",és lehet eljön az idő amikor többet fog irántad érezni mint a barátja iránt.

Azzal,hogy beszélgettek,óvatosan "közeledsz felé" nem teszed tönkre a kapcsolatát.

Sok sikert

2009. aug. 13. 12:20
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
Nem azé de ez a van barátja buliban mondta stb...én ennek utánanéznék vipen vagy valahol.
2009. szept. 4. 16:20
 6/11 A kérdező kommentje:

van barátja utána néztem a vipen is...mostmár eléggé mesze tanul és nemokára szülinapi bulit tartok meg akarom hívni szerintetek ez jó ötlet?

természetesen nagyon ivós buli lesz:P

2009. szept. 4. 16:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Nézz utána a csajozásnak neten...vagy ird be a google-ba egyszerüen hogy barátpusztító sémák...nagyot fogsz tanulni:D

25F

2009. szept. 4. 16:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Csá, először is többet ne hívd meg a csajokat italra, mert egy jó nővel ezt egy buliban min 5 pasi megcsinálja, te is az unalmas emberek közé akarsz tartozni akit elfelejt 5 perc után? Ja, jó 5let meghívni a bulira, már amennyiben nézni akarod hogy nem bírnak a barátjával kiszállni egymás szájából. Ha meg azt mondja h eljön a pasija nélkül is akkor van esélyed:D Sok Sikert:D
2009. szept. 4. 18:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Nagyon rendes vagy, hogy nem érzed tisztességes dolognak.

Meg kellene tudnod, hogy a kapcsolata mennyire komoly. Ha nagyon az, akkor a lányka nem áll szóba idegen fiúval. Semmiképp ne nyomulj rá, finoman puhatolózz. Nézz ki például egy múzeumot (ha nincs elég pénzed egy szórakozóhelyre), és hívd meg rá. Nekem ez bejött már:)

2009. szept. 4. 18:10
 10/11 A kérdező kommentje:
nem egészen tudom hogy milyen viszonyban van a barátjával de eléggé közel engedett magához.nemsokára műteni fogják és mondtam neki hogy majd szorítok neki és azt mondta hogy a műtét elött hívjam majd fel hogy megnyugtassam meg ilyenek ez jó jel nem?
2009. szept. 4. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!