Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nagyon rég voltam moziba és kb mennyiből jnnék ki 2 személyre?
Figyelt kérdés
2012. nov. 8. 00:48
1/13 Fülünyúl válasza:
Ha Budapest, akkor a mozijegy 1500 per fő körül van, a 3D filmekre 2000 körül. Ha vesztek üdítőt, rágcsálnivalót, az még egy 1000-es legalább a két főre, plusz taxi ha azzal jöttök-mentek.
2/13 A kérdező kommentje:
köszi :D
2012. nov. 8. 01:00
3/13 anonim válasza:
1500 a jegy, de szerdan pl a cinema citybe csak 800ft mindenhol vannak akciós napok. popi 1000 korul van
4/13 A kérdező kommentje:
király köszi :D :D ez a válasz már jobban tetszik :D :D
2012. nov. 8. 01:10
5/13 mirror06 válasza:
Menj fel az adott mozi honlapjára, ott rajta kell lennie a vetítéseknek, az áraknak és a büféáraknak is. Nálunk a legdrágább (3d-s) vetítés 1350ft/fő, egy közepes kukorica pedig 450ft, fél literes üdítő meg 350-400.
6/13 anonim válasza:
Nekem 2000/kopf volt legutóbb,de vannak kevésbé drága helyek(ez valamelyik premier volt).Olyan 1500 körül van,meg fejenként kb 1 ezres az egyebek.
7/13 anonim válasza:
Szerintem olyan négyezer körül zabával együtt. De én például, ha rám hallgatsz, soha nem fizetném a nő jegyét, sőt el se mondanám neki hogy moziba megyek, így tudd,hogy meg lehet spórolni az ő részét. Azt is elkültheted ergo magadra! Igazábol sehova nem vinnék nénit az ágyon kívül magammal. Jobb szeretem magamra költeni a manit. Hidd el te is jobban kijössz majd pénzügyileg. Nem leszel lelejmolva. Én a helyedben parkba vinném sétálgatni, az ingyen van, oda nem kell fizetned rá semmit sem. Fel a fejjel!
8/13 anonim válasza:
Ám ha a nassolni valón akartok spórolni, "fillérekért" megveszed a pattogatni való kukoricát a közértben, otthon a mikróban elkészíted, beteszed a hátizsákba, és nem kell megvenned a moziban tízszeres áron. Az üdítőt úgyszintén.
9/13 anonim válasza:
kb 4000 Ft két személyre
De pl mi a barátommal úgy szoktuk hogy ő veszi a jegyet én meg a rágcsát vagy fordítva, ő is pénzből él meg lehet beszélni szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!