Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj aki nagyon tetszik nem tom hogy szolitsam meg ötleteK? 12/f
Nem, nem gyorsan írsz.
Én is tudok gyorsan írni, és mellette helyesen is.
Foglalkozz az iskolával, a lányokkal még ráérsz 4-5 évig.
Én is gyorsan írom. (:
Csak szimplán menj oda hozzá, beszélgess vele semleges dolgokról, kérdezd meg, mit csinál suli után, stb. Elhívhatnád mondjuk egy fagyira, vagy egy sütire a cukrászdában, és közben elmondhatnád neki, hogy milyen szép és kedves lány, nagyon tetszik neked.. stb.
Ha kedvesen mosolyog, akkor nyert ügyed van, de ha az a mosoly erőltetett, és látszik rajta, hogy szinte menekülne, akkor sajna felejtős az ügy.
Ha nem jön el, azt jelenti, hogy nem tetszel neki, vagy jobb esetben bátortalan, és te is tetszel neki.
Azért egy próbát megérne. (:
Esetleg csak suli után üljetek le egy parkba beszélgetni.. vagy sétáljatok kicsit, kísérd haza/buszmegállóba/állomásra. :D
na jó aki nem tud normálisan írni az szarja le a kérdésem
mért nem járhatnák 12 évesen lehet érett vagyok hozzá nem kel mindjá ink meny tanulni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!