Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ha mondjuk tetszik nektek egy nő, de kiderül, hogy van párja, akkor még próbálkoztok finoman a csajnál vagy semmi esély?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 21:54
1/13 anonim válasza:
Ha van vkije, akk találok jobbat nemkell leakadni 1csajnál
2/13 anonim válasza:
Én ugyan nem pasi vagyok,de egy tisztességes férfi ( és nő sem ) próbálkozik olyannál,akinek van párja.Egy kapcsolatot szétdúlni nagyon ronda viselkedés.Van elég független nő is,kezdj azok közül valakivel.
3/13 anonim válasza:
Attól függ. Hogy beleszerettem e, vagy csak megfektetni kell. Utóbbi esetben továbbállok, sok nő van erre. Első esetben viszont versenyhezet van. A párja tartsa meg. Ha el tudom venni a lányt, akkor náluk valami nincs rendben. Nem az én hibám.
4/13 emberke válasza:
Figyi amíg van barátja addig legyetek csak barátok érezze hogy számíthad rád ha van valami de ne nyomulj rá ha szakítanak akkorse kezdj el rögtön nyomulni hanem csak finoman eleinte vigasztalva. És ha mégsem szakítanak akkor meg majd meglásd úgyis találkozol valakivel akibe ugyanúgy/jobban beleszeretsz.
5/13 anonim válasza:
1* mentem bele ilyenbe,mikor a kapcsolat már többször felbomlott,és újra bomlóban volt.utána csak azt hallgattam,hogy én tettem tönkre a kapcsolatukat véglegesen,és az előző mennyivel jobb volt
6/13 anonim válasza:
Kizárt hogy beleavatkozzak egy kapcsolatba, azért mert foglalt a kiszemelt.
7/13 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a 22:01-essel.
9/13 anonim válasza:
én lány vagyok, de szerintem is az a jó megoldás, h ha tényleg szerelmes vagy akkor próbálkozz finoman, de ha nem akkor kopj le. velem is volt már h próbálkozott nálam egy srác, közben lett barátom, ő utána is folyton próbálkoztt, de nem hibáztattam mert nagyon szerelmes volt szegény
10/13 anonim válasza:
22.01-es válaszoló írásának második fele tipikusan az a hozzáállás, amivel a 3. felek nyugtatgatják magukat... Ha belépsz a képbe, mint csábító, vállald már a felelősség rád eső részét! Bizonyára van abban valami, hogy amelyik kapcsolatban az egyik fél félremegy, ott nincs minden rendben, de ha azt a felet történetesen elcsábítják, ne mondd már, hogy a 3. nem tehet semmiről. Arról nem is beszélve, hogy ezek a 3.-ak mennyit szoktak siránkozni a helyzetük miatt. Remélem, egyszer ők is meg lesznek csalva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!