Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol és hogy lehet egy jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emese 20 kérdése:

Hol és hogy lehet egy jó barátot találni?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és még nem volt barátom. Bulizni nem szeretek, viszont haverokkal és barátnőkkel el szoktam járni ide-oda, de eddig még nem sikerült összejönnöm senkivel. Mit tudnék tenni?
2009. aug. 12. 16:57
 1/8 anonim ***** válasza:
31%
Vegyél egy kutyát.
2009. aug. 12. 17:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Konkrét helyszín nincs,bárhol találhatsz magadnak pasit,csak ne légy bezárkózott és hagyd h próbálkozzanak.Jó pasit meg csak úgy tudsz találni ha próbálkozol.Előbb utóbb találni fogsz valakit.
2009. aug. 12. 17:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
itt vagyok én 20/f de amugy bárhol :D
2009. aug. 12. 22:05
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
és én is itt vagyok, 19cm :D
2009. aug. 15. 11:34
 5/8 anonim válasza:

Lehet társkereso oldalakon beszélgetni. De csak óvatosan, nem megadni senkinek a személyes adataidat.

Aztán sok illeto kozul megmarad 1-2 akivel rendszeresen jókat tudsz majd irogatni. na ezekkel érdemes majd találkozni is. Valami biztonságos, nem elhagyatott helyen.

Az internet veszélyes is tud lenni, nem szabad senkinek bedolni.

2009. aug. 15. 12:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Itt az alkalom, 20-án menjetek társaságba, utazzatok esetlek a közeli városba faluba ahol lesz valami műsor, tessék mindent kipróbálni, mosolyogni, nem félni odamenni idegenhez úzbaigazítást kérni, társasághoz csapódni....
2009. aug. 15. 18:06
 7/8 anonim ***** válasza:

20 éves csajsziként hidd el szinte semmit sem kell tenned.:):)sokan csapódnak majd hozzád:)nyugi lesz barátod neked is csak ne otthon ülj mindig....

Egy srác voltam..:)

2009. aug. 16. 14:07
 8/8 anonim ***** válasza:
hogyha fent vagy myvip-en vagy iwiw-en akkor ott könnyen találhatsz.
2009. nov. 28. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!