Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16/17 éves lányok. Milyen jelét adjátok, ha egy fiú bejön?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy tele van ilyen kérdésekkel a kategória. Kíméljetek az ilyen kommentekkel. Köszönöm. :)2012. nov. 5. 18:58
1/10 anonim válasza:
Belájkolják a profilképed fészbúkon'.
2/10 anonim válasza:
Valószínűleg bejelölik/megbökik facebookon.:D
4/10 A kérdező kommentje:
Első és második. Élőbeszédben gondoltam. Én sem vagyok egy egész nap fészbúúk előtt lógós arc és ő sem. Úgyhogy rugaszkodjunk el onnan. De azért köszönöm a válaszokat.
2012. nov. 5. 19:00
5/10 anonim válasza:
mosoly, szemkontaktus, keresi a társaságod, beszélget veled, esetleg ha többen vagytok előnyben részesíti a társaságodat, esetleg rád jobban odafigyel ha beszélsz
6/10 anonim válasza:
hát. én odamentem és elkértem a srác számját :) De ha visszahúzódóbb akkor nemhiszem h megteszi :D SZóval néz, ha nemis mindég, de általában ott van ahol te, érdeklődik, h te merre mész hétvégén, próbál véletlenül összefutni veled, okot találni arra, h beszéljetek, talákozzatok. stb. :) remélem segítettem. amúgy te hány éves vagy?
7/10 A kérdező kommentje:
17. Köszönöm, ezek a válaszok már megérik a fáradtságot, hogy ráüssek a zöldgombra. :D
2012. nov. 5. 19:28
8/10 anonim válasza:
Ha beszélgetünk folyton mosolygok, sokszor keresem őt kicsit hülye indokokkal... Ha távolabb állunk egymástól sokszor nézem, de ha észreveszi, hogy néztem elkapom a tekintetem. Kicsit zavart vagyok és ideges a közelében.
(egyébként ez már csak azért is gáz, mert osztálytársam, és folyton össze vagyunk zárva...)
9/10 anonim válasza:
hát nekem például a nézésem elárul mindent:) meg mondjuk keresem a társaságát az illetőnek,de egy kicsit szerényebb vagyok mint a többi haverral:)
10/10 anonim válasza:
Odamegyek beszélgetni vele, megkérdezem mi újság, hogy van, próbálok közös témát találni vele, sokat mosolygok rá, akár még "bókolok" is visszafogottan, amennyire azt egy fiúnak lehet. De ezeket csak akkor, ha már ismerősök vagyunk, csak úgy utcán nem nagyon szoktam kimutatni, ha tetszik valaki. 16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!