Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti mivel adjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mivel adjátok a pasik tudtára, hogy bejön nektek?

Figyelt kérdés
17F

2012. szept. 28. 23:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Sokat nézem(inkább bámulásba megy át xD),kedves vagyok vele,mosolygok rá :D

17L

2012. szept. 28. 23:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbálom felvenni vele a szemkontaktust :)
2012. szept. 28. 23:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát én próbálok mosolyogni, érdeklődök a mondanivalója iránt, keresem a társaságát ilyesmi:P Nem tudom beválik-e vagy észreveszik-e, mert sosem sikerült még felhívnom a figyelmüket 20/L
2012. szept. 28. 23:55
 4/5 anonim ***** válasza:

ha akkor látom először, akkor sokat nézek felé/rá, keresem a szemkontaktust.

h már ismerem, beszéltem is vele párszor, akkor próbálom jobban megismerni, kérdezgetem, amiből érzi, hogy érdekel..

de ezek persze kölcsönös dolgok..nyilván az első helyzetnél, ha látom, hogy nem evszi a lapot, nem bámulom tovább, a másodiknál sem faggatom, csak ha látom, hogy én is érdeklem a fiút.

2012. szept. 29. 00:02
 5/5 guc24 válasza:
Biztos sok olyan lány van aki zárkózott és nem jön át, hogy bejössz e neki.Neked is érezni kell h más mint a többiek.Csak annyit akartam evvel h nem minden az aminek látszik!
2012. szept. 29. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!