Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mivel adjátok a pasik tudtára, hogy bejön nektek?
Figyelt kérdés
17F2012. szept. 28. 23:34
1/5 anonim válasza:
Sokat nézem(inkább bámulásba megy át xD),kedves vagyok vele,mosolygok rá :D
17L
2/5 anonim válasza:
Próbálom felvenni vele a szemkontaktust :)
3/5 anonim válasza:
Hát én próbálok mosolyogni, érdeklődök a mondanivalója iránt, keresem a társaságát ilyesmi:P Nem tudom beválik-e vagy észreveszik-e, mert sosem sikerült még felhívnom a figyelmüket 20/L
4/5 anonim válasza:
ha akkor látom először, akkor sokat nézek felé/rá, keresem a szemkontaktust.
h már ismerem, beszéltem is vele párszor, akkor próbálom jobban megismerni, kérdezgetem, amiből érzi, hogy érdekel..
de ezek persze kölcsönös dolgok..nyilván az első helyzetnél, ha látom, hogy nem evszi a lapot, nem bámulom tovább, a másodiknál sem faggatom, csak ha látom, hogy én is érdeklem a fiút.
5/5 guc24 válasza:
Biztos sok olyan lány van aki zárkózott és nem jön át, hogy bejössz e neki.Neked is érezni kell h más mint a többiek.Csak annyit akartam evvel h nem minden az aminek látszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!