Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjam egy fiú tudtára, hogy bejön nekem?
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 01:24
2/8 anonim válasza:
Szia. Hatolj belém te férfiállat!
3/8 A kérdező kommentje:
15 és légyszi normális válaszokat!!!
2012. jan. 9. 01:27
4/8 anonim válasza:
14 év alatt: órán írj neki levelet és továbbíttasd az osztálytársaiddal
14 év felett: menj oda hozzá és kérdezd meg, nem lenne-e kedve beszélgetni
6/8 anonim válasza:
Trolloknak:
Takarodjatok az utcára és ne itt szájberhősködjetek nyomorultak.
Kérdésre:
3 lehetséges út van.
Első (és egyben legkönnyebb): Közös ismerős révén megismerkedsz vele.
Második: Oda mégy hozzá ismerkedni. Szia! xy vagyok, szeretnélek megismerni ( rögtönözz valami egyszerűt )
Harmadik: Szemezel vele, mosolyogsz rá. ( bár nem mindenki veszi az adást. )
U.i.: Trollok, ha helyesírási hibát találtok benne, nyugodtan javítsátok ki , mivel tudom , hogy nektek ez az egyetlen út az örömszerzéshez.
7/8 anonim válasza:
Szerintem próbáljatok meg szemezni, ha van rá lehetőség. Ha nincs egyszerűen menj oda és beszélgessetek általános dolgokról. Ha látod szívesen van veled jól érzi magát és úgy érzi szeretne többet, fog szólni, ha nem akkor meg nem, de szerintem ne te kezdeményezd a szerelmet, ha nem egyenlőre csak hívd fel a figyelmed, menj oda mosolyogj bájosan légy vonzó. :)
8/8 anonim válasza:
tegnap 18:12-es vagyok.
Ha egyikhez sem lenne bátorságod, marad egy utolsó lehetőség. facebook...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!