Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy baj ha fiú létemre sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj ha fiú létemre sokat beszélek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Szóval 17 éves fiú vagyok... ha valakit úgy jobban megismerek, akkor megállás nélkül beszélek neki, és fel se tűnik nagyon.

Lányok, ez idegesítő lenne nektek?

2009. aug. 12. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem baj, csak találj majd egy kedves, csendes kis lánykát, aki majd végighallgat :)
2009. aug. 12. 13:44
 2/6 anonim ***** válasza:
én szeretem ha nagydumás 1 fiú.. :D a lényeg h ne lényegtelen dolgokról magyarázz, henem olyanról amit más is értékel:D
2009. aug. 12. 14:11
 3/6 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok 15 évesen és valaki bírja valaki nem ennyiii
2009. aug. 12. 14:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Húú, köszike a válaszokat ;)
2009. aug. 12. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem, ha vkivel összismerkedsz, akkor úgy is mondja, hogy nyugi, majd megtárgyaljuk ezt meg ezt később. ha zavarja, hogy fecsegsz. kérdésedre: én, mivel nem szoktam annyira sokat dumálni, nekem nem idegesítő. meg egyébként is helyzettől függő.
2009. aug. 12. 15:56
 6/6 anonim ***** válasza:
a barátom is sokat beszél,de engem egyáltalán nem zavar mert én nem szoktam túl sokat dumálni.
2009. aug. 12. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!