Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti mire nem tudtok nemet mondani ha egy pasi azzal próbál titeket meghódítani?
Figyelt kérdés
az ismerkedés kezdeti fázisára gondolok, mivel keltse fel a figyelmeteket?2012. nov. 5. 01:46
11/28 A kérdező kommentje:
18 és a csajok a vadságot szeretik az ismerkedésnél nem azt aki rögtön törődik velük
2012. nov. 5. 01:59
12/28 anonim válasza:
vadságot???
akkor fejeld le, törj szét a fején egy söröskorsót és ha még mindig nincs oda érted akkor a pultba is beleverheted a fejét, de vigyázz 3nál többször ne, azt nem szeretik
13/28 A kérdező kommentje:
úgy értem h mindig akkor jönnek beszélgetni ha kötözködök
2012. nov. 5. 02:06
14/28 anonim válasza:
pénz meg pénz de főleg sok pénz meg saját kocsi lehetőleg 5 millió körüli és/vagy feletti meg még egy kis pénz
összes lány/bármilyen korban
15/28 anonim válasza:
hát én azt szeretem ha a kis lelkemmel is törődnek.. de akkor én ezek szerint egy nagyon különös állatfaj lehetek L/20
16/28 anonim válasza:
15. lélekkel? csudákat, én sok lány lelkével foglalkozom, nálam ez alap, mégsincs semmi :D
17/28 A kérdező kommentje:
utolsó: manapság már igen :/
2012. nov. 5. 02:13
18/28 anonim válasza:
15. vagyok hát igen, mert a léleken kívül mással is kell foglalkozni, de azért azzal is kell
19/28 A kérdező kommentje:
lélek után jönnek a cicik :D
2012. nov. 5. 02:16
20/28 anonim válasza:
"akkor jönnek beszélgetni ha kötözködök" ezt hogy kell érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!