Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném el hogy belémszeressen vagy esetleg tetszek neki?
Van 1 srác már 8 éve "ismerem" mert a bátyám osztálytársa volt. Igazából csak akkor beszélgettünk amikor eljött hozzánk amugy meg csak köszöntünk egymásnak. Szeretem, sőt imádom! Most felvettem msn-re de nem nagyon szokott fenn lenni és ezért arra gondoltam hogy irok neki myvipen egy levelet h szeretem. Nem tudom h összeillenénk mert ő ugymond a menők közé tartozik én meg annyira nem. A barátnőim mondták hogy szerintük tök jol összeillünk és mondjuk sok közös tulajdonságunk is van. Jo ötlet a levél vagy várjam meg mig egyszer feljön msn-re? És ha feljönn msn-re akkor hogyan mondjam el neki hogy szeretem? Igazából nem is szeretném latámadni egyből! Segitsetek! A válaszokat előre is köszönöm!
Ő 15/F én most szeptemberben leszek 14
Nehogy letámadd már h jajj de szerelmes vagyok beléd meg ilyenek. Beszélgessetek msnen ha fent lesz, de NE vallj neki szerelmet, az a pasik dolga.:P
Am meg legtöbb srác utálja ha egy csaj olyan mint egy nyitott könyv, szeretik ha kicsit titokzatosak vagyunk, ők hódítanak meg.:D 14/L
Köszönöm a gyors válaszokat! Megfogadom a tanácsotokat!:)
De mondjuk és ha ő nem fog kezdeményezni akkor mégis hogyan adjam tudtára hogy szeretem? Célozgassak rá vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!