Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném el a srácnál hogy ne csak szexet akarjon tőlem?
Egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg. Csók volt. Haza akart vinni, (mindezt udvariasan és kedvesen kérdezte) de nemet mondtam. Nagyon tetszik külsőre, teljesen az ideálom de nem akartam elrontani azzal hogy rögtön odaadom magam neki. Pár nappal később írt, hogy mikor találkozunk. Most kicsit levelezgetünk de továbbra is úgy érzem hogy ő a találkozás alatt szexet ért. Ha egy esélyt adna nekem és jobban megismerne, rájönne hogy többet érek egy éjszakánál. 25 éves okos és intelligens srác.
Ilyenkor tudok én ezért tenni, vagy ez már veszett ügy ha eredendően csak szexet akar?
20L
Most nem mondom, volt már példa arra, hogy egy férfi csak szexet akart, de mégis úgy megfogta egy bizonyos nő, hogy szerelmes lett... De sajnos ez általában ritkán esik meg.
Szóval ha te úgy érzed, hogy nála a találkozás == szex, akkor nem érdemes kockáztatni. Hidd el, van még bőven normális férfi a világon.
Elsőnek: "Egy okos és intelligens srác nem szórakozóhelyen keres társat komoly kapcsolatra... :)"
Mért, hol ismerkedik? :) Most komolyan kérdezem, szeretnék találkozni ilyenekkel. :) 26/N
Kérdező, egyébként szerintem is megírhatod, hogy nem vagy az egyéjszakások híve. Max. nem reagál...
abból gondolom, hogy arra a kérdésemre hogy: látni szeretnél? az volt a válasz hogy: mondjuk...:D szóval?
de nem szeretném ha nem reagálna többet éppen ezért keresek valami köztes utat :) igazság szerint tudja h nem vagyok olyan lány, mert a szórakozóhelyen még a sokadik unszolására se mentem el vele, ezért is nem értem hogy mért gondolja hogy majd most más lesz a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!