Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet, hogy a csaj éheztette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alessa kérdése:

Lehet, hogy a csaj éheztette magát első tali előtt?

Figyelt kérdés
neten megismerkedtem egy csajjal, és beszélgettünk 2 hétig, utána jött az ötlet, hogy jó akkor találkozzunk, aztá kérdőre vont kétségbeesett hangon(már majdnem bőgött), hogy miért nem hamarabb szóltam neki, én erre azt válaszoltam, hogy jó, akkor legyen egy vagy két hét múlva, mire ő megkönyebbülten, kedvesebb hangon azt válaszolta hogy köszönöm. tegnap találkoztunk, és kb 2x vékonyabb volt mint a képeken, émelygett, szédült, és alig állt a lábán. Lehet, hogy éheztette magát a tali előtt?
2009. aug. 11. 23:52
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

hát, még az is előfordulhat. chaten elég érdekes emberek is megfordulnak, pont azért mert ugye ott nincs face to face kontaktus...ha érdekel a lány, és még találkozgattok akkor azért beszélhetnél vele, hogy ez nem teljesen normális, amit csinál.

20/L

2009. aug. 11. 23:56
 2/8 A kérdező kommentje:
és milyen más megoldása lehet ennek az éheztetésen kívül? jah és talin meghívtam egy fagyira, és visszautasította, hogy ő most fogyózik és nem ehet semmit amiben sok a kalória vagy a cukor. pedig már ígyis 70 kg-ról fogyott le 50-re 15 évesen. és a csaj még kicsi is hozzá 162 cm. nem hiszem, hogy fogyókúrával fogyott volna 20 kg-t
2009. aug. 11. 23:59
 3/8 anonim ***** válasza:
96%

Tejóég..

Szerintem kezdd el marha gyorsan győzködni, hogy a deszkák egyáltalán nem vonzóak..

2009. aug. 12. 00:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
elöttem szóló jól beszélsz!próbálj hatni a józan eszére mert ebből komoly baj is lehet! Mondd el neki hogy a bögyös popsis csajok tetszenek(mert gondolom tényleg az tetszik kül nem egy husisabb csajjal ismerkedtél volna)és győzd meg h rossz amit csinál!
2009. aug. 12. 01:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nagyon gyorsan beszélj vele.Akár még anorexiás is lehet. :S Az pedig komoly dolog.
2009. aug. 12. 04:35
 6/8 A kérdező kommentje:
már nagyon sokat beszéltem vele, de ő állandóan csak azt hajtogatta, hogy eszik normálisan csak vigyáz arra hogy mit eszik. pedig érzem, hogy nem mondd igazat és nem így van.
2009. aug. 12. 10:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Rákattant a lasztira vagy spurizik
2009. aug. 12. 14:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Valaki vagy normálisan eszik, vagy arra ügyel, hogy mit eszik.

A kettő nincs együtt.

Normális evés alatt én azt értem, hogy reggelinek 2 kifli párizsi szalámival, vajjal, mondjuk utána egy erdei gyümölcsös joghurt, délben egy adag leves, valami húsféle másodiknak, aztán délután egy szelet táblacsoki, vagy chips, akármi, csak finom legyen, vacsorának meg 3 szelet sajtos szendvics vagy 3 virlsi vagy 3 bundáskenyér.

A másik meg kb. ugyanez, csak nincs benne édesség, nincs benne zsíros étel, magyarul eszik egy salátatálat délben, meg este egy vajas kenyeret sóval, paprikával, paradicsommal, meg utána egy almát :D

Szerintem ez a csaj nem normális, hagyd ott.

2009. aug. 12. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!