Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin átdugjátok a csaj szájába a nyelveteket?
Figyelt kérdés
Az első csóknál a csajjal,picit a szája szélét megnyalintottam:d...mit gondoltok erről?jóez a csajoknál?:D2011. ápr. 18. 13:18
1/11 anonim válasza:
Ha csókolni akarsz, akkor használd a nyelvedet. Ne a szája szélét nyalogasd. Az nem csók.
2/11 A kérdező kommentje:
csókoltam is előtte-.-'
2011. ápr. 18. 13:21
3/11 anonim válasza:
Szerintem első csóknál nem kell egyből a manduláit nyalogatni a kedvesnek. :D A szája szélét való megnyalintás szerintem aranyos.
4/11 anonim válasza:
Miért ne, kis nyelves csók, sokkal izgibb, de ne dugd le a torkán mert megfullad xD
5/11 anonim válasza:
Át. Ha nem hagyja, otthagyom, és keresek jobbat.
6/11 anonim válasza:
Nem. A csajok jobb szeretik, ha lassabb a tempo.
7/11 A kérdező kommentje:
utso:már amelyik,ennek úgy láttam hogy bejött:D
Köszi mindenkinek!:)
2011. ápr. 18. 13:54
8/11 anonim válasza:
Nekem pasim nem dugta át első randin és jó is volt ez így. Az első csóknál viszont igen, az vmi kimondhatatlanul jó volt<3(L)
9/11 anonim válasza:
Első csóknál átdugta a nyelvét, meg a többinél is és nekem tetszett :D Jó, persze nem olyan durván hogy megfulladjak, pont jó volt így :)
18L
10/11 A kérdező kommentje:
köszi all,akkor a következő csajnál is átdugom:Dhehe..:)
de csk ajak nyalintás:D
köszönöm megint mindenkinek!:)
2011. ápr. 18. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!