Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tetszi a srác de most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszi a srác de most mitt tegyek? /bövebben lent/

Figyelt kérdés

Szoval 15 éve lány vagyok...

a strandon megismerkedtem egy srácal (ott dolgozot)

elöször észre se vetem a srácot majd valahogy feltünt csak néztem s mikor elmentem melete mosolyogtam s ő is

igy ment 3 napig majd a 3 nap oda jöt s mondta hogymár nem lesz többet/nagyon fájt/ majd mondta h szia s elment.

Ugy döntötem nisc miért maradni astrandon igyhát haza indultam már fél uton voltma mikor ugy éreztem vissza kell menem...vissza mentem s ott ált a buszmegáloban..mikor meglátot mosolygot

oda mentem hozá s beszélgetünk s mondta hogy vegyem fel msn meg hogy majd még beszélünk a nyáron...

Mikor hazajötem a nyaralásbol egyböl fel is vettem

Aztán mikro fen volt írtam neki hogy egyáltalán tudja ki vagyok s tudta de le is rázot hogy ő most nem érr rá...

azt item téleg roszkor irok

de másnap is le rázot már rá se írok....s ő se rám

aztán egyik nap véletlen hozá linkeltem be..vmit...mondtam hogy bocs....stb...s leléptem s mikor aznap este fel jötem msn-re rámirt s elkeztünk beszélgetni

csomo közös dolog van benünk..aztán másnap se hire se hamva ugyan az mint az elején nem ír én pedig nem fogok utána koslatni....

Szerintetek mitt tegyek?

miért akarta hogy vegyem fel msn re ha most le sz*r?!

2009. aug. 11. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
szerintem kérdezrá konkrétan hogy csak baráti alapon érdeklödik irántad vagy lehet e valami köztetek mond el te mit érzel és utána ő is elmondja ez az én véleményem csak de majd töben is irnak fogad meg
2009. aug. 11. 22:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom hogy most mivan mert igazábol mostmár téleg nem értem..mert minek akarta hogy vegyem fel msn re ha le se sz*r bocs a kifejezésért

Élöben sokal rendesebb msn kcsit bunko:(

2009. aug. 11. 23:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen bunkó, akkor nem érdekled. Szard le Te is Őt. Ne foglalkozz vele. Lehethogy barátkozni akart, azért mondta, hogy vedd fel msn-re, de aztán rájött, hogy a barátság sem működne. Vagy csak jött közben egy másik csaj, aki jobb nálad. Nekem ezek jutottak így hirtelen eszembe. De nem hiszem, hogy ha ilyen bunkó, akkor akar tőled valamit. Lehethogy csak azért beszélgetett veled aznap mikor belinkeltél valamit, mert unatkozott.

Nem hiszem, hogy rászorulsz arra, hogy egy bunkó srác után kosladj, aki le se szar.;)

2009. aug. 11. 23:08
 4/4 A kérdező kommentje:

hát igen...lehet...

De élöben olyan kedves volt bokolt stb....demost-.- na mindegy lehet h jóbb lesz igy..:(

2009. aug. 11. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!