Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuki, aranyos, vékony, alacsony fiúk! Ti elégedettek vagytok a külsőtökkel, sikeresek vagy sikertelenek vagytok a lányoknál?
Pont ilyen vagyok...169cm/58kg,enyhén gyerekes arc,kicsit hosszabb haj.
Több társkeresőn is fenn voltam/vagyok,hotdogon stb..
A tapasztalat: 1.típus: justin bieber imádó,felszínes,média által kiszívott agyú kisp.csák 15-16 között nyomulnak.
2. típus: picit csúnyácska lányok akiknek mindegy a magasság csak legyen "valaki" nekik.
3. típus: szintén felszínes ribi aki csak is a képemet nézi,először nyomul és amikor másodszorra el is olvassa a bemutatkozásomat/világnézetemet/érdeklődési körömet és akkor hirtelen felszívódik és nem válaszol (ezen csak röhögni szoktam,hogy jó lenne,ha tudnának olvasni is és nem csak képre nyáladzani)
És akkor van a negyedik normális,racionális gondolkodású nő akinek nem a külsőségek(értsd.:magasság) a fontos,átlagosan szép,visszafogott,normális életet él.Nagyon ritkán összefutok egy ilyen lánnyal és ilyen típusoknál viszonylag sikeres vagyok..Szóval nehéz,de nem lehetetlen.. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!