Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szexi-jól kinéző csajok. Le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexi-jól kinéző csajok. Le mernek szólítani titeket a pasik? Ha le is mernek mi az amitől frászt kaptok?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert vannak olyan ismerőseim akik azért nem szólítják le a csajt mert:

1.Gondolja,hogy ilyen jó csajnak "úgyisvan" barátja

2.Kevésnek gondolja magát a csajhoz.

3.Várják hogy a csaj szólítsa le és szedje fel őket.

Viszont van olyan lányismerősöm aki szép de mégsincs barátja mert nem szólítják meg

"Ha le is mernek mi az amitől frászt kaptok?"

Gondolok itt pl hülye dumákra stb.

Milyen szövegekkel szoktak hozzátok odamenni a pasik?

2012. nov. 3. 18:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is ki szoktam tenni a slusszkulcsom, de full megszokásból :DD A mobilomat nem, az marad a táskámban :D Nekem még pénzzel csak egyszer próbáltak menőzni, azt nem bírtam ki röhögés nélkül :DD
2012. nov. 3. 18:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Engem is szólítanak meg normálisak, félénkebbek. Ha látom, hogy figyel, bejönnék neki, rámosolygok, jelzek valahogy.

Sajnos viszont tényleg sokszor volt, hogy nem mert odajönni a srác, csak mert egy "nagyarcú" odajött közben.

Na, ez is idegesítő: gondolhatta volna, hogy úgyis én választok. :)

A legjobb sztori az volt (akkor belé fojtottam a szót egy kigyúrt-állat mercisbe) amikor az egyik (a kigyúrt) el akarta hajtani azt a vonzó, kedves srácot, aki szintén "merészelt" szólni hozzám, hogy ugyan már, mit akar.

2012. nov. 3. 18:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Az erotikus célzások tényleg jók.

Még anno szingli lány koromban imádtam az ilyesmit. Szándékosan dobáltam a magas labdát és figyeltem mikor üti le :))

Marha jó az ilyen, mert azt hiszi az ő kezében van az irányítás, én csak mosolygok, mintha véletlen csinálnám, közben pedig én mozgatok minden szálat :D

2012. nov. 3. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!