Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szexi-jól kinéző csajok. Le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexi-jól kinéző csajok. Le mernek szólítani titeket a pasik? Ha le is mernek mi az amitől frászt kaptok?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert vannak olyan ismerőseim akik azért nem szólítják le a csajt mert:

1.Gondolja,hogy ilyen jó csajnak "úgyisvan" barátja

2.Kevésnek gondolja magát a csajhoz.

3.Várják hogy a csaj szólítsa le és szedje fel őket.

Viszont van olyan lányismerősöm aki szép de mégsincs barátja mert nem szólítják meg

"Ha le is mernek mi az amitől frászt kaptok?"

Gondolok itt pl hülye dumákra stb.

Milyen szövegekkel szoktak hozzátok odamenni a pasik?

2012. nov. 3. 18:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs szexi vagyok-e.

Van, aki le mer szólítani, van, aki nem.

Én mindig is átláttam az embereken, tehát észreveszem, ha valakinek tetszem, de van, aki nem jön oda. Nem gondolom, hogy ez félelemből fakad, lehet, hogy van barátnője, vagy egyszerűen csak semmi kedve az elutasításhoz. Ez pedig nem félelem.

Aki pedig le mert szólítani, na ott volt mindenféle duma :D

Volt, aki elsőre levett a lábamról :)) De volt akitől szabályosan menekültem.

"Van egy térképed? Elvesztem a szemeidben".

Ember legyen a talpán, aki nem röhögte volna el magát.

Volt olyan is, aki odajött és megkérdezte, hogy volna-e kedvem smárolni vele. Marha eredeti. Az ilyet ráadásul el sem lehet küldeni, mert rádragad, mint a pióca és a végén, ha már 600. alkalommal szólsz kulturáltan, akkor 601. alkalommal bizony kicsúszik, hogy "takarodj a f*szomba" és máris te voltál a bunkó szegény kezdeményező sráccal.

2012. nov. 3. 18:38
 2/13 anonim ***** válasza:

Igen, mert igyekszem normálisnak kinézni, ha vissza is utasítom, normális hangnemben teszem.

Vagyis nem mindig. Sajnos néha épp azok szólítanak le, akik nem tetszenek és akiktől frászt kapok, de még velük se ordibálok pl. Frászt kapok attól, ha valaki az autójával akar menőzni, vagy a pénzével és ez látszik. Vagy le akar "szövegelni" (nekem meg nem tetszik sem a stílusa, sem a kopasz feje, kigyúrt teste).

És nagyon sokszor volt, hogy kifejezetten sajnáltam, hogy egy nagyon helyes ám félénk fiú nem jön oda. Ilyenkor jelezni is próbáltam neki.

2012. nov. 3. 18:40
 3/13 anonim ***** válasza:

"ha már 600. alkalommal szólsz kulturáltan, akkor 601. alkalommal bizony kicsúszik, hogy "takarodj a f*szomba" és máris te voltál a bunkó szegény kezdeményező sráccal."

Igen, ezt én is tapasztaltam.

2012. nov. 3. 18:41
 4/13 anonim ***** válasza:
Egyébként én is mindig kulturált vagyok, a végletekig képes vagyok türelmes lenni, de azért néha betelik a pohár. Amikor már semmit nem tudsz csinálni, mert ott áll a sarkadban, stb. Az ilyenek nem tudom mit gondolnak, hogy meggondolom magam két nem között?
2012. nov. 3. 18:45
 5/13 anonim ***** válasza:

igen, valóban, ennyit a bunkóságról...

de ha most ide írok, még a végén azt hiszik, h szexi jól kinéző csaj vagyok, csak nehogy elárasszák a postaládámat, ajjj

szólítottak már meg közlekedési eszközös, plázában, utcán, teljesen normálisan, és türelmem is van az emberekhez szerencsére

amitől frászt kaptam ez volt: úgy megbasználak, tulajdonképpen mástól még nem kaptam frászt

2012. nov. 3. 18:47
 6/13 anonim ***** válasza:
A normális srácok nem merik megszólítani őket, csak a semmire nagyarcú sudribunkók.
2012. nov. 3. 18:50
 7/13 anonim ***** válasza:

Felőlem nekem írhatnak, majd kitörlöm :)

De egyébként nem hiszem, hogy írnának, nem volt feltétele a szingliség a válaszadásnak :))

2012. nov. 3. 18:50
 8/13 anonim ***** válasza:

Azért ez nem igaz.

Engem szólított már meg nagyon is normális férfi.

Mondom, egyetlen szóval levett a lábamról. Viszont ez régen volt. A mostani párom is meg mert szólítani.

2012. nov. 3. 18:51
 9/13 anonim ***** válasza:
ajjj már :) csak ironizáltam, mint mindig
2012. nov. 3. 18:51
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem még erotikus célzások is jöhetnek, normális, vicces, kulturált hangnemben, legfeljebb szintén viccesen hárítom.

Én csak attól kapok frászt, ha az autója, pénze miatt tartja jó pasinak magát. Például kirakja a kulcstartót, meg a mobilját az asztalra.

Ilyenkor kirakom a sajátom mellé, és azonnal elteszi. :D

2012. nov. 3. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!