Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom úgy, hogy nagy baj van a mai lányok jellemével? Mégis hol találnak egyes mázlista srácok különleges, szeretnivaló lányokat, amikor én csak mindig a selejt jellemvonásokkal rendelkező női egyedeket fogom ki folyton?
Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 14:03
11/16 anonim válasza:
ja.. mondjuk akinek szépen meglett mondva,hogy kopjon le és utána is nyomul, persze, hogy durván elküldjük..már ne is haragudj.. lehet h selejt vagyok ez alapján de azért nem jövök össze vkivel h legyen vkim..
12/16 anonim válasza:
22 az a 23 :)
Egyébként igazad van, magamon is látom, hogy amint felfedezem a lányban a defekteket, már nem tudom tisztelni, és úgy érzem, csak az időmet vesztegetem újra és újra. Ez pedig biztosan benne is úgy csapódik le, hogy ez egy negatív spirált hoz létre.
13/16 anonim válasza:
Hát, az én baráti körömben, például egy lányt sem ismerek, akire illene az általad körülírt selejt jelző. Viszont mi számít neked különlegesnek és szeretni valónak?
14/16 anonim válasza:
vagyunk még páran rendes lányok, de hát ugye senkit nem érdeklünk.
16/16 anonim válasza:
Vagyunk még, csak keresni kell! :D
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!