Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intrnetes ismerkedés után mikor találkoztatok először?
Figyelt kérdés
Főleg azoktól kérdezem, akiknek van benne tapasztalata, esetleg véleményt, mi normális...vagy mi az az idő amikor már úgy néz ki, hogy egyik fél (vagy egyik sem) akar komolyabbat mert akkor már találkoztak volna? Egyáltalán lehet ilyenkor félreérteni egymást, honnan lehet tudni hogy a másik (is) komolyat akar (a kérdezésen kívül...)?2012. nov. 2. 23:29
1/8 lila nyuszi válasza:
Volt, hogy egy év után, de olyan is, hogy fél óra után.
21/N
2/8 anonim válasza:
fél év.. nekem akkor még párkapcsolatom se volt előtte azért fostam amúgy a helyzet adja
3/8 anonim válasza:
Nekem 1 hónap volt összesen 1 ismerkedés jutott el ideáig,abból később összeköltözős dolog is lett.
4/8 anonim válasza:
1 hónap. Utána 2 hónapot még beszéltünk + néha néha találkoztunk.Most már együtt vagyunk.(Közel lakunk egymáshoz)
5/8 A kérdező kommentje:
beszéltete a találkozásról az elejétől vagy hirtelen jött?
2012. nov. 2. 23:43
6/8 anonim válasza:
mi 1 év után találkoztunk,és aztán össze is jöttünk:)
7/8 anonim válasza:
nem direkt ismerkedésnek indult a dolog. mondtam többször a lánynak, hogy nagyon tetszik. aztán pár hét után felvetettem, h találkozhatnánk, meghívnám vmire. majdnem össze is jött a találkozás, csak közbejött vmi. én kb. pár hét után tartanám ideálisnak.
8/8 anonim válasza:
mondok Neked valami okosat: akkor vesd fel a találkozás ötletét, amikor már arra a pontra eljutsz, hogy bárhogy is néz ki a csaj, te bírod. bár nem tudom, mert sokan facebookon ismerkednek, ahol meg ugye ott a kép. internetes ismerkedésben az a legjobb szerintem, hogy azt mondasz és mutatsz amit akkor és te ott akarsz. ezt a faszbuk elveszi tőled... de mindegy. nem távolodom el a témától, a lényeget leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!