Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasznos tippekre lenne szükségem?! Létszives, tudnátok adni hasznos tippeket? Többi lent.
Én vállalnám az osztást.
Szerintem a szülőknek tudni kell, hogy hol van a gyerekük.
A mai világ nagyon veszélyes.
Most is eltűnt egy 11 éves kisfiú.
Szerintem elég kicsi lehetsz te is ahhoz, hogy a szüleid joggal féltsenek. Beszéld meg velük, hogy kikkel mész. Menjenek el a barátaid is a szüleidhez, hogy tudják kikkel mész el. Nagy butaságot követnél el, ha elmész a szüleid tudta nélkül.
Nyugodtabbak lennének a szüleid, ha ismernék a fiút.
Szerintem Te még nem vagy elég érett arra, hogy felmérd mennyi veszély leselkedik egy lányra a világban.
Ezt természetesen a veled egykorúak nem ismerik el, mert már felnőttnek érzik magukat.
Na ha bátor vagy megmondod de akkor a fiú csalódik hogy nem mész el.
De nem kell mindig igazat mondoni szerintem egy kis füllentés belefér csak ha azt mondod barátnővel és ismerik a szüleid a szület attól még felhívhatják és puff padlóra estél.
Én hazudnék a helyedben de légy óvatos.
Ha kiváncsii vagy még valamira nyugodtan írj üzit!
Hány éves is vagy?
Ha hazudsz, az (fiatal korban pl:14) úgyis kiderül és akkor ... gáz van.
Tehát mond el nekik hova SZERETNÉL menni (nem pedig akarsz...), és hogy ez neked mennyire fontos. Az őszinteség meghozza eredményét.
Mondd el, hogy a fiú szülei is ott lesznek, esetleg kérd el a számukat, hogy a szüleid tudjanak beszélni a fiú szüleivel, utána pedig te is mutasd be otthon, és akkor megoldódik a "nem ismerik" probléma.
De mondom, ha tényleg a szülőkkel lesztek, és a szülők egymás között tudnak egyeztetni, akkor nincs gáz szerintem, én anyaként belemennék egy ilyen verzióba. A hazugságért viszont irtó dühös lennék, és a barátnőkkel sem engedném el többet a lányom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!