Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi járhat a csajszi fejében?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi járhat a csajszi fejében? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tudja,h bejön nekem,de ő csak barátként tekint rám... emellett megengedi azt,h megfogjam a kezét,ölelgessem,simogassam... megkérdeztem tőle mi fogja meg egy pasiba és eközben rám nézett és csillogó szemekkel mondta,h a mosoly,igényesség,delta stb... persze én erre csak annyit mondtam,h értem... Sajnos velem is lehet vmi hiba,mert úgy van,h ha nem vok vele együtt akk hiányzik,de ha együtt vagyunk vhol akk,meg nem visz rá a lélek,h lépjek... Az is lehet,h ő tényleg azt várja,h lépjek... DE akkor miért mondja,h csak barát vagyok számára

Jah és persze elég sokszor vagyunk kettesbe

Sztetek,mi játszódhat a fejébe?

2012. nov. 2. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:

ugyan ilyen szituban vagyok, csak én csaj vagyok és épp azt várom, hogy LÉPJEN a srác :D:) mert az kevés, hogy kicsit bújuk meg ölel meg utalgat. határozottabban kéne!!

amúgy.. én is mindig azzal jövök neki, hogy milyen jó barátok vagyunk.. :D erre nem is tudok magyarázatot, hogy miért. lehetséges, hogy ezzel én is bezavarom őt..

minden esetre szerintem lépj :)

2012. nov. 2. 16:58
 2/6 A kérdező kommentje:
ahham... szted hogy kéne például megcsókolni? te hogyan reagálnál rá?
2012. nov. 2. 17:04
 3/6 anonim ***** válasza:

szerintem próbálj picit erélyesebb lenni-persze nem kell letámadni,de egy szájrapuszi,egy bizalmas simogatás elindíthat nála bizonyos dolgokat.

vagy visszautasít.de ha nem próbálod meg,sosem derül ki

2012. nov. 2. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

lépj!;)

csóknak azt ajánlanám h hátulról öleld meg ha haggya látod h tetszik neki akkor a csóknak s efog annyira ellent mondnai.ha ebszélgettek nézz a szemébe,majd szájára és ujra a szemébe és közeledj.ha nem tetszika csajnak azt látod ha igen akkor a szemedbe fog nézni! an sok sikert!:)

13/L

2012. nov. 2. 17:38
 5/6 anonim ***** válasza:

milyen fainul leírta az előttem szóló, 13 éves létére.. :D

lényegében erről van szó, ne támadd le, add meg a módját és ha belemegy a játékba, akkor nyert ügyed van. (1. voltam) :)

2012. nov. 2. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:
André?
2012. nov. 2. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!