Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyetem. Új élet, új barátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetem. Új élet, új barátok, új pasik. Hogy legyek vagány csajszi?

Figyelt kérdés

Most megyek egyetemre, nem ismerek senkit ott, bejárós leszek, így vonaton és egyetemen is jó lenne minél előbb barátokat szerezni.

Eddigi életem során nem voltam a középpontban, most sem akarok, csak azt szeretném, hogy ne a nyuszi félénk kislánynak tartsanak, hanem vagány csajszinak. Hogy érjem ezt el? Én vagánynak tartom magamat, de a legtöbb embernek nem mutatom meg ezt az énemet.

Hogy ismerkedjek egyetemen? Akár pasiszerzés céljából is.:)

19/L

2012. aug. 26. 08:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Definiáld légyszíves, hogy szerinted mi a vagány csaj. Bár az utolsó mondatodból kiindulva sejtem, hogy mit akarsz. A vagány csajt nagyon vékony határvonal választja el a "mindenki babájától" ha nem vigyáz.
2012. aug. 26. 09:06
 2/11 anonim ***** válasza:

Figyelj, valamelyik gólyavetélkedőn cicit villantasz, és máris megalapoztad a népszerűségedet...egy bizonyos körben. Mindenesetre pasit biztos könnyen tudsz majd szerezni.

Viszont az elkövetkezendő 5-6 évben nen számíts tartós kapcsolatra:D

Ugyanúgy ismerkedj ott is, mint eddig. Ne játssz el más szerepet, mert úgyis kiderül, hogy milyen vagy igazából. Én fiúban vagyok olyan, mint te lányban. Mégis lettek nagyon jó barátaim az egyetemen, igaz nem két napon belül.

2012. aug. 26. 09:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Hallgass rock zenét és a lényeg, hogy több f*szt fogj kilincset!
2012. aug. 26. 09:28
 4/11 anonim ***** válasza:

Én az egytemre tartó vonaton ültem. Első felutazásom volt az egyetemre. Akkor szúrtam ki a barátom (akkor még semmit nem tudtam róla).

Én is visszafogott leányzó vagyok, de pl.a barátommal bevállaltam (amikor még nem jártunk), hogy este bemásztunk egy strandra és meztelenül fürdőztünk a langyos vízben, közben bort iszogattunk.

Szerintem abban nincs semmi, hogy nem mutatod ki, hogy nem vagy vagány. Csak az tudja, akinek igazán számítasz. ;)

2012. aug. 26. 09:46
 5/11 Mókusgyilkos ***** válasza:

a rock és a ríb*ába szóló vízum h jön össze??

legyél önmagad egyetemen már nem csak kis p*csök vannak és nagyobb tömegről is beszélünk tuti akad más hozzád hasonló emberke is. ha meg nem akkor villants cicit :D

2012. aug. 26. 09:48
 6/11 anonim ***** válasza:

ja még egy, az egyetemista fiúk (70%) csajozós szövege:

"van barátnőm, de haldoklik a kapcsolatunk..." -> menekülj, menekülj, menekülj!!!!!

2012. aug. 26. 09:51
 7/11 Mókusgyilkos ***** válasza:
6: bár én nem vagyok egyetemista [még] de most tudok neked mondani 1 durvábbat: Van barátnőm de haldoklik. hát ha ez nem részvét kártya akkor mi ?:D
2012. aug. 26. 09:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Rögtön az első előadásra késve, részegen érkezz, füstölgő cigivel a kezedben. Ja meg vigyél egy popcornt, és ahogy leültél, kiáltsd el magad, hogy "mikor kezdődik má' a film?", vagy szólj be a tanárnak, hogy "hé, te mié' firkálod össze a mozivásznat", vagy ilyesmi.

Ez tutira vagány lesz :D

2012. aug. 26. 10:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy az egyetemisták között nem az az átlagos, aki seggrészegre issza magát a gólyatáborban, majd mutogatja a melleit, s nőkkel meg számára még idegen férfiakkal smárol s nem az a különc, akit a már beérett emberek csak úgy neveznek, hogy olyan, normális, aranyos csaj, jó vele dumálni, ilyesmi, no meg azért szúrnám is. S nem azt mondja, hogy én is szúrtam, hanem azt, hogy szúrnám!

Azon kívül meg miért ennyire ismeretlen számodra ez a helyzet, hisz egyszer már túl estél rajta, nem igaz? Mikor a középsuliba mentél. Én bírom, a nyuszi, félénk lányokat, s nem hinném, hogy egyedül vagyok!

2012. aug. 26. 12:44
 10/11 anonim ***** válasza:
tárd szét a lábad
2012. aug. 26. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!