Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjam el randizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam el randizni (NAGYON FONTOS)?

Figyelt kérdés
MSNen először beszéltem vele ismerkedtünk de semmi olyasmi szóval Hogy hivjam el????????????????????HELP MEEEEE
2009. aug. 11. 17:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
MSN-en egyszerűbb ha bátortalan vagy. De ne hívd el csak úgy, előtte beszéljetek még, tegyél célzásokat, és beszéljetek személyesen is. egyébként úgy hogy pl. ráérsz holnap délután? vagy Nincs kedved eljönni velem...? stb. Ilyenek. De arra vigyázz hogy ne érje olyan baromi váratlanul, mert akkor lehet hogy megijed.
2009. aug. 11. 17:27
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
"Gyere el randizni"
2009. aug. 11. 17:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek többsége MSN-en bátrabb, mert nem látja az illetőt. Egyszerűen csak kérdezd meg, hogy nem jön-e el moziba vagy csak sétálni valamerre. Aztán személyesen már úgyis más les a helyzet...
2009. aug. 11. 17:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

sztem ne hívd randinak...visszautasíthat....hívd inkább találkozásnak mikor mondod neki...és ha télleg van esély a kpcsolatra...akkor az ugyis kiderül..

sztem fontos hogy legyen közös téma...vagy valami hasonlóság...

Ne legyél ideges...mert az látszik...engedd el magad...hisz ez csak életed egy része...sok ilyen lesz még...fogd fel gyakorlásnak....és nem leszel ideges...vagy képzelj oda egy 3. személyt...:D

2009. aug. 11. 18:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia, nincs kedved találkozni valamikor?
2009. aug. 12. 02:38
 6/8 A kérdező kommentje:
De van :P
2009. aug. 28. 08:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Ugye nem mondod komolyan, hogy ezen azóta töröd az agyad?

Ismersz helyeket a környéken? Gondolom igen. Akkor kérdezd meg: "lenne kedved eljönni a(z) xy nevű helyre?".

Sárky

2009. aug. 28. 17:07
 8/8 anonim ***** válasza:
11 én tetel fel a kérdést és tgnap válaszoltál azota semmi ? XD . . . hát ez nem tul biztato őcsém :D a lényeg a lazaság és ne randinak nevezd sztem a randit vagyis ő ne ugy értse és ot majd kiderül medig mehecc el
2009. aug. 29. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!