Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy zárkózott fiúnak nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy zárkózott fiúnak nincs sok esélye becsajozni ugye?

Figyelt kérdés

Legutóbbi kapcsolatomnak is emiatt lett vége.

A lány kérdezősködött az előző "nő ügyeimről" , mivel sokkal több pasija volt, mint nekem barátnőm, ráadásul, úgyhogy tőlem 2 évvel fiatalabb volt nem mertem erről, mert beszélni, mert attól féltem a nagyon kevés tapasztalatom miatt nem tar majd elég komoly pasinak és elhagy.

De úgy néz ki, sőt biztos, hogy a hallgatásom miatt lett vége a kapcsolatunk( nem beszéltem túl sokat).

2009. aug. 11. 15:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok csak lány. Amugy meg ugyanugy betudsz csajozni csak mivel nem vagy bőbeszédű ezért kicsivel kevesebb érdeklődőd lesz. Amugy hány éves vagy? Mert ha az én korosztályom körül akkor megadhatod az msn-ed..:P =)

13/L

2009. aug. 11. 16:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos sokkal idősebb vagyok Tőled. De azért kösz.:)
2009. aug. 11. 16:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz az,ha valakinek kevés nőügye volt tini korában.Idővel mindent bepótolsz nyugodj meg. Bár a korodat nem közölted így csak azt tudom mondani,hogy fel a fejjel és legyél pozitív hozzáállású. A nők szeretik a pozitív kisugárzást.

20/F

2009. aug. 11. 16:54
 4/8 anonim ***** válasza:
ja
2009. aug. 11. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:
jobban jártál,hogy elment.vedd észre,ha vki kinézett magának,még ha nem is tetszik beszélgess vele,de ne vezesd félre
2009. aug. 11. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:

ne aggódj...sokan csak azért beszélnek mert azt hiszik hogy a hanggal könnyebb bánni mint a csenddel...

Nem szeretem a hallgatag kifejezést...viszont tudsz változtatni ezen...a lényeg hogy legyen mit csinálnod...akkor a szavak úgyis jönnek...szedj fel csajokat...ismerd meg őket...ehhez kérdezni kell...lassan megszokod..

amugy férfi vagy vagy mi fene...nem kötelező elmondani egy nőnek hogy hány nőd volt vagy egyátalán olyan dolgot ami csak rád tartozik...beszéltesd a nőt inkább...legyél titokzatos...alakíts ki karizmát...nézd meg a 007-est nem sokat beszél a nőkhöz, de neki elég... van karizmája...sármja...nem csak a szöveg hódít...:D

2009. aug. 11. 19:10
 7/8 anonim ***** válasza:

én pl szeretem az olyan fiúkat, akik nem a banda közepe és nincs nagy ,,arcuk,,:)

am meg mért ne lenne esélyed? van akiknek pont ez jön be de ezeket a lányokat ne szórakozóhelyeken keresd :)

sok sikert:)

17/L

2009. aug. 11. 22:11
 8/8 anonim ***** válasza:
már hogyne lenne! hidd el, majd találsz egy lányt, aki megért,és azt is, hogy nem oldódsz fel hirtelen. egyszer úgyis lesz barátnőd, nem kell görcsölni ezen. én pl lefagyok, ha egy fiúval beszélek, meg igen, nem válaszokat mondok. de egyszer úgy is lesz barátom. sok sikert. meg először szerintem könnyeb, ha haverként keresgélsz, nem egyből barátnőként.
2009. aug. 12. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!