Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most hülyít vagy mi van? (lent. )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hülyít vagy mi van? (lent. )

Figyelt kérdés

Tehát van egy lány akit nyáron ismertem meg tök jól összehaverkodtunk és mondtam neki hogy bejön nekem kb. 1 hónapja.Mondta hogy ez aranyos,de neki más tetszik..

Azóta nem is írtam,kértem hogy találkozzunk,ezért panaszkodott hogy miért nem írok legalább neki..

Mondtam hogy nincs is téma már mert mindent kibeszéltünk,ő meg mondta hogy persze...

Na megismertem az egyik barátnőjét,és beszéltem vele.Ma írt a csaj akinek mondtam hogy tetszik nekem,és kérdezte hogy tetszik az xy mert kérdezte hogy ki is vagyok..

Mondtam hogy miért mondanám meg?Én se kérdeztem tőled hogy ki tetszik..

Mostanában megint keress a csaj akinek mondtam hogy tetszik nekem,pl. ma 2x írt rám..

Nem tudom hogy mi van..Pedig én nagyon szeretem.....

2012. nov. 1. 21:49
 1/2 anonim válasza:
szerintem válaszolj neki:) legyél vele jofej.mint eddig..lehet h már bejössz neki..:) rájött h nagy hiba volt téged lekoptatnia :)
2012. nov. 1. 22:07
 2/2 A kérdező kommentje:

válaszolok neki..

De nem hiszem hogy változott volna a véleménye neki még az tetszik..Én meg belé zúgtam,és nem kerestem mostanában..

2012. nov. 1. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!