Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14-15 éves lányok, nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-15 éves lányok, nektek bejönnek az ilyen "cuki fiúk"?

Figyelt kérdés

Nekem pl ilyen justin bieber hosszúságu hajam van (inkább csak hosszra,hátul hosszabb mint neki nemsokkal,mindegy :D) vékony és kb 173 centi magas ..

16F

2012. nov. 1. 18:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
a kis jólfésült kukidnak mondjad, hogy pihenj, mert azóta vigyázzban áll, mióta megnézted a rólad linkelt fotót. :)
2012. nov. 4. 19:35
 22/26 anonim ***** válasza:
ott a pont x))
2012. nov. 4. 20:26
 23/26 A kérdező kommentje:
mit reggeliztél kemény vagy
2012. nov. 5. 22:06
 24/26 anonim ***** válasza:
16-ot töltöttem októberben és nagyon-nagyon-nagyon nem! egy fiúnak ne legyen cuki kinézete, legyen férfias, ha ketten vannak barátnővel, akkor legyen aranyos, kedves, játékos, de emberek között a JB kinézetű fiúk kíméljenek!
2012. nov. 17. 18:29
 25/26 anonim ***** válasza:

Cuki fiú ez olyan mintha meleg lennél mégis melyik csaj járna meleggel?

A csajoknak az erős férfiak jönnek be

2012. nov. 24. 17:44
 26/26 anonim válasza:

Nekem speciel már ennyi idős koromban sem tetszettek ezek a típusú fiúk, de azt meg kell hagyni, hogy nekem sokak szerint kifejezetten furcsa ízlésem van. [teszem azt: nagyobb darab (husisabb), bajuszos, normális/ hagyományos a haja, inteligens/okos,

olyan is tud lenni velem szembe mint egy barát, jószívű, kedves, vannak céljai, határozott, vicces] :)

2017. okt. 8. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!