Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy pasi, aki nagyon nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi, aki nagyon nem helyes, de sokat mosolyog és közvetlen, azt helyesnek fogják találni előbb vagy utóbb a lányok?

Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok, rondának születtem. De próbálok barátkozni mindenkivel, sokat mosolygok szinte minden percben a lányok jelenlétében is. A kisugárzásom is pozitív dolgokat áraszt szerintem. Mégis elutasításból elutasításba futok állandóan ha barátnőt szeretnék magamnak. Akkor mennyire igaz ez a kisugárzás dolog? Itt sok srác azt mondja, hogy csak a helyes pasiknak van jó kisugárzása, mert a jó kisugárzás általában egyenlő a jó kinézettel. Vélemények?
2012. nov. 1. 13:51
 1/10 anonim ***** válasza:

kisugárzásnak nincs köze a kinézethez, mivel azt lehet fejleszteni.

lehet pl akármilyen jó 1 pasi, 0 kisugárzással és semmi önbizalommal. nem ettől függ.

2012. nov. 1. 13:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Semmit sem jelent, ha sokat mosolyogsz, vagy bármit is változtatsz a külsődön, főleg ha rondának vagy alacsonynak (szerencsétlenebb esetben mind a kettőnek) születtél. Attól még ugyan úgy rondának fognak tartani a lányok. Egy mosolygós rondának. De attól még nem fognak összejönni veled. Aki olyan előnytelen külsővel születik, amin nem lehet változtatni (arcszerkezet, magasság), az akár meg is szakadhat, de akkor sem lesz sikeres a lányoknál. Ha mázlija van, találhat magának egy párt, ez nem kizárt, de ehhez nagyon nagy szerencse kell.
2012. nov. 1. 13:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Huh akkor elég rossz a helyzet. Azt hittem aki sokat mosolyog és 167 centi magas, de bűnronda, azt előbb vagy utóbb helyesnek fogják tartani a lányok. Többen ezt mondták nekem. Akkor kamuztak? Ronda arc ellen mit lehet tenni? Sminkeljem én is magam mint a lányok?
2012. nov. 1. 14:01
 4/10 A kérdező kommentje:
De az arcon lehet változtatni, pl bajuszt növeszt vagy szakállat. Vagy új hajat csináltat. Mondjuk én már ezeket mind próbáltam, semmit sem értem el. Ugyanúgy kaptam a van barátom szöveget minden lánytól. Pedig azt hittem ez segít.
2012. nov. 1. 14:03
 5/10 anonim ***** válasza:
akkor ne hagyd abba, vannak aki oda se mernek menni lányokhoz.
2012. nov. 1. 14:07
 6/10 anonim ***** válasza:

szerintem jó a hozzáállásod, nem keseregsz, és teszel is valamit az ügy érdekében

mosolyogj tovább, egyszer majd szerencséd lesz neked is :)

2012. nov. 1. 14:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Vékony vagyok, alacsony, és léteznek nálam jóképűbb férfiak is, de mégis volt 10 barátnőm.

Miért? Mert nem féltem kezdeményezni, felismertem a helyzetet, és tudtam, hogy mindent meg tudok nekik amit kívánnak, és egyezik az elveimmel.

Mindegyiket nagyon szerettem, és nagyon jók voltak az együtt töltött idők.

2012. nov. 1. 14:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Volt időszak, amikor én is azt hittem, hogyha változtatok a külsőmön, az majd javít valamit az esélyeimen. Semmit nem javított. Szóval ez csak duma. Persze, lehet szerencséd, de hangsúlyozom, hogy szerencséd, ha elfogad egy lány rondának is. Ehhez nagyon nagy szerencse kell.
2012. nov. 1. 14:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem, ez csak a lányok szövege, akik nem akarják beismerni, milyen felszínesek. A kisugárzás valóban egyenlő azzal, h mennyire néz ki jól vki, csak ez a szó mégis jobban hangzik.
2012. nov. 1. 14:22
 10/10 anonim ***** válasza:

pacsit ide! végre valaki aki nem csak sír és nyavajog, hanem cselekszik. próbálkozz tovább, hozd ki a külsődből a maximumot, legyél magabiztos, előbbutóbb találsz valakit

HAJRÁ!

2012. nov. 1. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!