Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne bántsam meg és ne menjen a barátságunkra?
Van egy lány akit ismerek már kb 1 éve, de mostanában kezdtünk el igazán ismerkedni egymással. Elkezdtünk találkozgatni, volt pár randi szerű az elmúlt pár napban. Ami azt illeti jól megvagyunk, órákon át tudunk beszélgetni és bohóckodni, jól érzem magam vele. Érezhető rajta, hogy másként tekint rám nem csak úgy mint haverra de én szeretném inkább ha barátok maradnánk. De lehet, hogy hibáztam azzal hogy kétértelmű jeleket küldtem felé: puszik, ölelések, érintések. Mit kéne tennem, hogy a barátságunkat se rontsam el ezáltal de őt se bántsam meg?
20/F
Ugyan ez a helyzet nálunk is, csak én vagyok a női fél. De én ott helyben közöltem vele, hogy most nem tudok barátságnál többet adni, nem tudtam igent mondani, viszont azóta meg már szimpla barátként nem tudom kezelni és most nagy a kavarodás és egyre jobban húz felé a szivem.
Jobb az őszinteség, hidd el megfogja érteni! Fájni fog neki, de megérti. Neki is jobb ha tisztán lát.
Igen ezt tudom, csak eddig nem nagyon volt olyan helyzet, hogy ezt felhozzam neki. Mindig van valami amiről beszélgetünk és elég érdekes lenne egy éles váltás..
Őszintén szólva kedvelem őt, szimpatikus lány és tényleg jól elvagyunk egymással és az igazat megvallva emiatt sem lenne jó ha a barátságunk szét esne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!