Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyabb társkereső irodák -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyabb társkereső irodák - milyen tapasztalatok vannak velük?

Figyelt kérdés

Itt most a komolyabb, fizetős irodákra tenném fel a kérdésemet. Komolyabbnak azt nevezem, amelyiknél meg van húzva az erkölcsi alsó mérce. Ingyenes / olcsó netes vagy épp csak kur*a keresők, azokat itt most légyszi senki. Külön köszi.

A kérdésem az lenne, akadnak-e valakinek pozitív / negatív tapasztalatai, és melyikkel? Válaszok jöhetnek akár priviben is, nekem nem kell, hogy ez itt a reklám helye legyen. Pár véleményt találtam már guglival is, de többet szeretnék.

2012. nov. 1. 08:20
 1/6 Mara Acoma ***** válasza:
100%
Remélem, hogy nem nekem van igazam... Szinte mindegyikről azt hallottam, hogy a férfiak pénztárcájára épülő vállalkozások ezek. Sok hamis női kuncsafttal, ál-adatlappal gyűjtik be a férfiakat és szedik be tőlük a közvetítési díjat. Tényleg nem szeretnélek sem kioktatni,sem megbántani, de az Én személy szerint azt gondolom, hogy még a legcsúnyább-legszegényebb férfinak is több esélye van a környezetében vagy ismerősök körében párra találni. Biztosan meg van az oka, ha így keresel társat, de csak akkor kellene ehhez a formához ragaszkodnod, ha tényleg minden más lehetőséged kimerült és nem találtál senkit. Ismerősök ismerősei? Rokonság baráti köre?
2012. nov. 1. 08:40
 2/6 A kérdező kommentje:
#1: Sajnos az említett listát már kimerítettem. Még közelítően szimpatikus lehetőség sincsen a számomra. És szabadidő milliomos sem vagyok. A rohanó-dolgozó világ szokványai szerint több a pénzem, mint az időm. Persze pocsékolni éppen én sem gondoltam. Ezért is írtam fel ezt a topicot.
2012. nov. 1. 09:36
 3/6 anonim ***** válasza:

A párkeresésre muszáj időt szakítanod. Ha már erre sincs időd, mi lesz, ha tartós párkapcsolatban fogsz élni? Mindenre van idő, ha jól beosztja az ember.

Biztos van még a közvetítő irodán kívül más lehetőség is, ne add fel! Van egy csomó ilyen rendezvény (pl. rapid randi, főzős randi, lakat-randi stb.), ahol lehet ismerkedni. Ott van még a netes társkeresés is az sem olyan rossz ám. Nagyon sokan ott találták meg a párjukat, csak idő kell és kitartás.

2012. nov. 1. 17:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Oké, eddig kaptam két olyan választ, ami gyakorlatilag o/t. Valaki esetleg, aki konkrétan a feltett kérdésben is kompetens?

(Természetesen megnéztem már jó néhány viszonylag ingyenes társkeresőt, bár rapid randizni csak 1x voltam. Az ott fellelhető felhozatal minőségéről vitát nyitni nem szándékozom.)

2012. nov. 3. 12:46
 5/6 Boros Betti ***** válasza:
0%
Társkeresõ irodák?! Te aztán rohadt elkeseredett lehetsz...
2012. nov. 5. 19:32
 6/6 kivitelezés válasza:

Szia!

Nem tudom, aktuális-e még a dolog, de nekem nagyon jó tapasztalataim vannak a Lagunával (www.lagunalove.hu). Tavaly nagyon sok rendezvényükön voltam, végül be is regisztráltam hozzájuk. Két hónap alatt megtalálták a jelenlegi páromat, akivel azóta is együtt vagyunk. A közösség is jó, azóta is járunk még bulikra. Remélem segített a válaszom. Üdv!

2015. febr. 17. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!