Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könyvtárban ismerkedésről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Szeretek könyvtárba járni, eddig még nem fordult meg a fejemben csak most. 15 éves lány vagyok, rondának sem vallom magamat, csak én nem járok el Disco-ba meg szórakozóhelyekre, megvan a saját kis baráti köröm, velük elvagyok, közöttük meg nincs igazán pasi, főleg olyan nem akivel összejönnék. Tehát ha mondjuk egy könyvtárban valami csoda folytán megpillantanék valakit aki tetszik (jelen esetben ugye egy fiút :)) akkor mit csináljak? Tegyek egy próbát? Vagy inkább ismerkedjek máshol? Buszon meg ilyesmi helyeken nem szívesen ismerkednék és mint már írtam az a partizós csaj sem vagyok.2012. okt. 31. 17:56
11/14 anonim válasza:
Lányok, melyik könyvtárba menjek? :)
12/14 anonim válasza:
Semmi különbség, sőt, a könyvtárban van aztán csak igazán kínos csönd :P
13/14 A kérdező kommentje:
Én Budapesten szoktam járni Kelenföldön lévő a Szabó Ervin Könyvtárba, engem ott meg lehet találni (már amikor az időm engedi)
2012. nov. 6. 15:00
14/14 anonim válasza:
Kelenföld... gyere a központi Szabó Ervinbe, ott még egy ár-érték arányban egész jó kávézó is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!