Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy jöjjek vele össze?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöjjek vele össze?

Figyelt kérdés

Van egy pasi,aki nagyon bejön, nagyon helyes,és jóképű. Okos is,meg határozott, minden ami kell.

De ami a legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy hatalmas nagy szíve van. Nagyon titkolja, de én tudom. Velem úgy ahogy jóban van, és nagyon kedves velem. Bármikor számíthatnék rá. De nem csak velem ilyen, hanem másokkal is. Ahol tud, mindenkinek segít. Vagy lrgalábbis a szűkebb baráti körén belül. Szeretem, mert fölnézek rá, mint emberre. Szerintem rám is csak mint egy nagyon kedves lányismerősére néz, vagy hát nem tudom. Hogy lehetne ennél több? Úgy tudom, a pasiknál nincs ilyen h barátzóna.

2012. okt. 30. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Vesd be magad.Legyél a legcsinosabb.Incselkedj vele,flörtölj.Vesd be a csajos technikákat
2012. okt. 30. 22:20
 2/8 A kérdező kommentje:
de én olyan félénkebb lány vagíok
2012. okt. 30. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
hmm. írj privit, mert a leírás alapján ez bizony én vagyok.
2012. okt. 30. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Dobj be pár felest, és mindjárt nem leszel félénk!!
2012. okt. 30. 22:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem baj az,hogy félénkebb vagy.Kicsit kezd csak.Szemezés,a szerelmes nézés.Aztán mehet a többi
2012. okt. 30. 22:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ohjajh, hogy egyem azt a kis félénk szívecskéd te kis aranyvirág! :)

Ne félj tőle, mond el neki mit érzel iránta!!! Hidd el, jobb mihamarabb megtudni, h van e esély többre, mint heteket hónapokat tovább gyötrődni, h mi lenne ha...

Gyerünk, végy egy kis bátorságot, és tedd meg! Egyszer élünk, legalább legyünk boldogok, ha lehet!!!

Drukkolok így ismeretlenül is!!!

29 f

2012. okt. 31. 01:06
 7/8 A kérdező kommentje:
hát..őőő...ö..kösz *.- :$
2012. okt. 31. 06:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Majd mond h mik a fejlemények! Érdekel! 6-os vagyok!
2012. okt. 31. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!