Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk egy lány hogy csavarhatja el a fejeteket? : )
Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 17:43
2/9 anonim válasza:
ezt ugy érted, h van barátnöm pl és ugy?
hát ez egyértelmü :D:D:D
!!SEHOGY!!!!!!
3/9 anonim válasza:
Veszel egy Borsodit, tiéd vagyok.
4/9 anonim válasza:
Ha jól néz ki... bár nekem személy szerint az még édes kevés :D
5/9 anonim válasza:
Használja az eszét, és ne a közönség segítségre hagyatkozzon már az első köröknél is!
Friderikusz Sándor voltam szevasztok
6/9 anonim válasza:
Ez szituáció függő is, még akkor is ha amúgy tetszene az adott lány, mert nem mindegy hogy egy osztálytársról van szó, akit mindennap lát az ember, vagy egy olyanról akit félévente látsz a buszon könyvet olvasni, tehát érted... de semmi konkrétat nem írtál, csak gondoltam írok valamit :)
Azt meg nem írhattam hogy legyél félmeztelen, és legyen rajtad egy csini fekete miniszoknya, mert ahhoz most amúgy is hideg lenne :)
23/f
7/9 anonim válasza:
Műveltséggel és ha valami egzotikus nyelven beszél, amin én nem, az megőrjít:D
22/F
8/9 anonim válasza:
Szereti Kárpátalját. Az nálam óriási pluszpont.
9/9 anonim válasza:
Végigviszi meghalás nélkül a Non Human-t :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!