Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden vágyam egy szép barátnő. Lehet, hogy azért nem tudom elérni, mert túlságosan akarom?
Figyelt kérdés
Még sosem volt csinos barátnőm, pedig ez a legnagyobb vágyam jelenleg. Nem nézek ki egyébként rosszul, csak nincs túl nagy társaságom. Viszont ismerkedni, próbálkozni szoktam. Létezik, hogy azért nem jön össze, mert ennyire görcsösen akarom?2012. okt. 29. 11:54
31/37 anonim válasza:
De én vagyok, az, és felhagytam. Mondom, nincs gond a külsőmmel, elégedett vagyok, hozzám az utóbbi tíz, 12 éveben teljesen normálisan, mosolygósan, nyitottan viszonyultak a nők, eléggé azt vettem észre. De nem tudtam partner lenni benne. Nem vagyok nőzős annyira, nem vagyok párkapcsolat párti sem, néha elkap a gondolat ,hogy mivolna ha mégis az lennék, van néha egykét különleges/nek tűnő/ macácska, akik miatt gondolkodóba esek, de nekem derogál udvarolni. Nem és kész. hidd el éveken át nyűglődtem ezen,csak komplikáltam, kombináltam, vian ha ez, mivan ha az, satöbbi...tudod, a kérdések a szerelem szex témakörben mind ilyenfélék. Ez a tipikus nem vagyunk gondolatovasók ,de szeretnénk tudni biztosan, mi a helyzet féle agyalások egy idő után szétszedik az agyadat. Aztán egy idő után a tököd tele lesz az egésszel, és nem ba-szakodsz tovább ezzel a szerelmi ügyekkel. Megcsörömlesz, és úgy döntessz, ki tudod nyögni azt a havi 50 ezer forintot minden hétvégére egy full extrás prostira, aki egy hétre lerendez heti egy napon, feltöltődsz tőle szexuálisan, szinte szerelem, és csak akkor kell rányítnod, ha TE! akarod. Real deal! Én már ezen az úton járok, és lebaszom a többit. Van egy olyan sanda gyanúm, ha pár évig még pö-csölsz,nem leszel képes feloldódni, tőlstresszeled a dolgot, te is pont ugyanide fogsz kikötni. Nincs ezzel semmi gond, egy igen elfogadható alternatíva. Szerintem meg lehet találni benne bőven a boldogságot.
32/37 A kérdező kommentje:
Gondoltam már a prostira.. Csak én még vágyom a szerelemre, a párkapcsolatra is.
Tudod, nem kizárólag a szex hiányzik, hanem hogy legyen valaki, aki mindig ott van nekem, és számíthatok rá, mint emocionális háttér.
2012. okt. 29. 14:15
33/37 anonim válasza:
Hát nem egészen hapsikám...
Azok csajok, akiket eddig megkaptam, mind a külsőm miatt voltak velem...
Ha nem néznék ki úgy, ahogy, le sem sz*rtak volna...
Nem egy haverom van, aki sokkal magabiztosabb nálam, jobb a dumájuk, de fele így nem néznek ki mint én.
El is küldik őket a p*csába...
Az a tény pedig hogy itt rinyálsz nő után, eleve kizárja azt a tényt hogy jól néznél ki.
34/37 anonim válasza:
Kérdezőke! A volt barátja dolog az csak takarózzás. Tudnod kéne, hogy ez lószart nem számít,hogy van párja. Azért van, hogy legyen kit lekoptatni! Ehhez csak így szabad hozzáállni. Persze csak abban az egy esetben, ha egy önbizalombomba vagy, és tudod,hogy többet tudsz adni a nőnek az aktuális barmánál.Egyébként úgyse veszed rá ,hogy vágja ki a pi-csába. Innet jön szerintem ez a van párja gátlás. Ez nem kéne egyébként,hogy akadály legyen. Nem hiszel benne,hogy jobb vagy a jelenlegi faszánál. Nem a férje, akkor szard le nagyívben! adj magadnak esélyt.
35/37 A kérdező kommentje:
Megd*gtam azt a csajt. Csak nem szakított a barátjával.
2012. okt. 29. 14:21
36/37 anonim válasza:
Figy! kérdező! Most még hiszel a szerelembe. Majd eltelik pár év, ahogy nekem telt, és szépen meg fogsz változni. Kicsit meg fogsz halni lélekben! Nem gond. Ne aggódj. Akkor majd az lesz a jó. Az már pozitív,ha megfordult a fejedben a háznál fogadós leányzók gondolata. Hidd el, mindent meg tud adni, amire egy faszinak szüksége van! Az egy dolog,hogy fizetsz, de attól még ha bejössz neki, akkor lehet ugyanúgy barátnő feelinges, akkor keresed a társaságát amikor akarod, amikor magányos vagy, és vágyol a kényeztetésre. Mindent megtesznek neked. A szerelem csak illúzió, ugyanolyan érdek fűződik mögötte, mint a prostizás mögött, már a másik oldalról. A prostilányt az motiválja,hogy megélhessen, hogy boldoguljon az életben, és pénzt kapjon tőleg, azért mert jó veled, a nem fizetős lányokat meg csupán az motiválja,hogy el legyenek juttatva a csúcsra, nőnek tudják magukat érezni melletted, szórakoztassa el őket a társaságod, vigyed őket ide oda, mert ha nem ,akkor ugye szakítanak veled, mert nem szereted őket állítólag. Be kell látni, a szerelem csak illúzió! A lényeg, hogy milyen kéjt, milyen gyönyöröket élsz meg az életed során, mit élvezkedsz ki, hagyd a francba az erkölcsöt, azt csak a bu-zi apácák nevelik!
37/37 anonim válasza:
Én vhogy nem érzem jól magam velük, túságosan stresszes lehet, de egy átlagos lánnyal aki ettől még szép sokkal lazábban tudok viselkedni és legalább én is jól érzem magam a társaságában, nem pedig feszengek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!