Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsak el egy férfit?
Azért ez nehéz lesz.
Szerinted egy híresebb helyen, egy DJ-körül hány lány rajong, hány lány mondja azt h komoly kapcsolatot szeretne vele, hány lány szeretne lefeküdni vele, járni vele, ismerkedni vele??
Sokan!
És más is így kezdené mint te h ő komoly kapcsolatot szeretne vele. Egy dj nem fog komolyan venni, az nem fog veled ott a szórakozóhelyen ahol ő kever nekiállni utána veled ismerkedni mert 1 leszel neki a 100 bol.
Hacsak nem egy névtelen dj-ről van szó akit a kutya sem ismer.
az én DJ barátom azért is tartott engem különlegesebbnek a többitől, mert nem azért szerettem belé, mert DJ.
még gyerekkorunkban ismertük egymást,nekem látta először a cicimet, de nem volt köztünk semmi.
csak amikor már befutott DJ lett és dobálta a csajokat akkor jöttünk össze (utcán találkoztunk sok év múlva). komolyra egy diszkóp*csa sem kellett neki, mert azt mondta, ők a DJj-t szeretik benne, nem őt, olyan neki meg nem kell. nem is ismerik igazán de már teszik szét a lábukat. lenézte őket és ők ezt nem is tudták, de én igen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!