Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány lánynak kéne elküldenem a képeimet mondjuk facebook-on, hogy abból legalább egynél legyen esélyem külsőre is?
Figyelt kérdés
Belefáradtam, hogy a tini lányok igényei az egekben és a 99%-uk csak is a külsőt nézi, nem is értem, miért nincs egy lány sem, akibe bele tudnék szeretni, mert a mai lányok külsőre vonzóak csak, de jellemre inkább taszítanak. :/2012. okt. 28. 15:22
11/16 Dilettáns döggomba válasza:
80 évesen senki sem lesz szép, de mindegy is. :) A véleményemet tartom, a kérdezőnek meg sok sikert!
12/16 anonim válasza:
Igen, de ha együtt öregszel meg valakivel, fokozatosan szoksz hozzá a változáshoz. :) Ha már kötődsz hozzá és szereted, az más.
13/16 anonim válasza:
Írtad, hogy bejelölt egy lány, és azt írta, hogy helyes vagy. Ezt miért nem hiszed el? Semmit nem adsz annak a lánynak a véleményére. Miért kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. (Bárcsak egyszer írná nekem valaki, hogy helyes vagyok, miután látott :D) Örülj neki, hogy legalább van egy pozitív visszajelzésed. Én a helyedben már rég visszaírtam volna neki. Szerintem te csak sajnáltatod magadat, és nem veszed észre azt, hogy lehetnek olyan lányok, akiknek bejössz.
14/16 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van, de engem már olyan sokan gúnyoltak vagy rondáztak le, többnyire lányok, de fiúk is, hogy folyton azt várom mikor fog újra bántani valaki, aki meglát az utcána vagy facebook-on a képemet meglátva.
2012. okt. 28. 17:55
15/16 anonim válasza:
De ez kudarckerülés, amit csinálsz. Hogy inkább nem mersz hinni senkinek.
16/16 anonim válasza:
küldj egy képet magadról biztos nem vagy ronda bíz magadban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!