Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány lánynak kéne elküldenem a képeimet mondjuk facebook-on, hogy abból legalább egynél legyen esélyem külsőre is?
BA**EG NÖVESSZ F@SZT ÉS LÉGY FÉRFI AKK*RVAÉLETBE!!!!
nem itt kéne sírnod, hanem próbálkoznod!!!!
"Fura, épp az előbb jelölt be egy csaj és írt üzenetet, hogy helyes vagyok. Persze nem veszem komolyan, hiszen ronda vagyok, tudom magamról."
Legfőképp hülye vagy. Én és sokan egyenesen undorodunk a markáns, kigyúrt pasiktól. Magas lehet, de ne két méter (nálam fél fejjel magasabb ne legyen).
Különböző a lányok ízlése, más szemmel nézik a fiúkat, mint ők önmagukat.
Egyébként régen milyenek voltak a lányok, hogy a maiakkal baj van? Elmondom: akkor is a helyes fiúk jöttek be nekik, csak mielőbb férjhez kellett menniük, továbbá féltek kilépni egy kapcsolatból, mert függő helyzetben voltak.
Nem jellemre változtak, egyszerűen most van arra mód, hogy előtűnhessenek bizonyos igényeik.
"Különben is, a pasiknak csak egy fokkal kell szebbnek lenniük az ördögnél. Volt olyan pasim, hogy megszóltak a hátam mögött a feje miatt."
Ebben azért nem értünk egyet, de mit a te példád mutatja, néhány nőre még mindig igaz, hogy ennyi az elvárás külső terén. A kérdező keres egy ilyet és kész.
De azért maradjunk annyiban, hogy a pasik többsége ne csak egy fokkal legyen szebb az ördögnél. Én vizuális típus vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!