Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejovok neki? mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejovok neki? mit tegyek?

Figyelt kérdés
a mult heten par baratnommel vasarnap este voltunk egy parkban es odajott hozzank egy srac es egesz ido alatt szinte csak velem beszelt, meg allandoan nezett. a baratnoim mind azt mondtak h szerintuk akar vmit tolem. masnap felvettem ot messen, de ott meg nem dumaltunk. kb csutortokon en osszejottem egy sraccal, de rajottem h o csak ki akart hasznalni engem ezert szakitottunk es gondolom ezt a masik srac is tudta h mi jartunk. tegnap este megkaptam a szamat es racsorogtem, visszacsorgott es irtam neki egy sms-t. o akkor egy masik helyen volt es nem sokkal utana h sms-eztunk odajott hozzank. a tegnap tobben voltunk mint multheten, most tob fiu is volt, de egy szot sem beszeltunk...lehet azert mert en masokkal is dumaltam es annyira o vele nem foglalkoztam? vagy azert mert avval a masik sarccal kavartam...azt a masikkal oszinten megbantam mert nem is ismertem csak egyik naprol a masikra jottem vele ossze...de ovele szeretnek tobbet. sztetek lehet belole valami? vagy inkabb felejtsem el? 17/L
2009. aug. 10. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha elbeszélgetsz másokkal és ritkán vagy egyedül egy ilyen házibulin, akkor tényleg nehezebb odamennu hozzád és beszélgetni, flörtölgetni és a többi. Az, hogy előtte egy másik pasival kavartál, azzal az a baj, hogy lehet, hogy ő nem tudja, hogy ti már nem vagytok együtt, azt meg pláne nem, hogy te még meg is bántad. Ha tud róla, hogy már szakítottatok, akkor is valószínűleg kicsit kiesett az egyensúlyból, hiszen (magamból kiindulva) lehet nem igazán érti a helyzetet.

Első nekifutásra ő próbálkozott be nálad, most neked kell megmutatnod neki, hogy a szimpátia kölcsönös és újra fel fog bátorodni. Most viszont neked kell lépned...

Minden jót!

Sárky

2009. aug. 10. 14:16
 2/4 A kérdező kommentje:
oke de mi van akkor ha tul ramenosnek tart? h messen is en vettem fel, a szamat is en kaptam meg? amugy meg sztem tudja mar h nem vok egyutt a masik sraccal mert tegnap o is ott volt es a masikra ra sem neztem...irjak neki? hatha lesz valami?
2009. aug. 10. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én sosem tartottam egy lányról sem azt, hogy "túl rámenős". Nem is értem mi az.

Én továbbra is azt mondom, hogy írj neki.

Sok sikert, és ha van kedved/időd írd meg mi lett!

Sárky

2009. aug. 10. 15:50
 4/4 A kérdező kommentje:
hat irtam neki tegnap messen mert epp fent volt mikor en is es dumalgattunk kicsit de hat annyira nem leltuk a kozos temanakat:( minden felerol dumaltunk de annyira nem tudtunk elbeszelgetni mint multheten...nah majd meg ma megprobalok beszelni vele ha o nem ir:P amugy koszi h valaszoltal nekem Sárky
2009. aug. 11. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!