Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most próbálkozzak nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most próbálkozzak nála?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki már csak az ex oszt. társam, és a többi fiú szerint is nagyon szép (többen próbálkoztak nála). Szal nekem is volt egy idő, amikor belevoltam zúgva, szemezgettem vele, aztán kiábrándultam belőle, majd megint szerelmes lettem belé, aztán megint kiábrándultam, és ma éjszaka meg azt álmodtam, h valahol beszélgetünk, és csókolóztam vele, most meg úgyérzem, h megint totál belezúgtam. Am nagyon sok mindenben hasonlítunk, az ízlésünk, meg minden.......

Szerintetek mitcsináljak, felvettem msnre, de nagyon ritkán vann fent....?

15/F

2009. aug. 10. 10:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi az amiért kiábrándultál belőle?
2009. aug. 10. 10:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Igazábol énsem tom, a legjobb haverom miatt, aki szintén ráhajtott, de nem lett belőle semmi, aztán meg azért, mert a lány nagyon sznob, mindenből a legmárkásabbat hordja, rengeteg drága ezüst ékszerek csüngnek a karján, és eléggé kényes, de azis lehet,h csak egy másik lány miatt..... nemtooom!!!
2009. aug. 10. 11:07
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem is volt egy ilyen oszt társam próbálkozz erősen
2009. aug. 10. 11:39
 4/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Nem akarlak megsérteni, de Én a helyedben hagynék a fenébe egy ilyen kényes kis cukibabát.

De nem vagyok a helyedben, viszont van egy jó hírem rengeteg lány van még a világon.

Mitől olyan különleges Ő?

2009. aug. 10. 13:08
 5/10 A kérdező kommentje:

Tényleg igazad van, rengeteg lány van még :), de azér ha fenn látom msn en akk elkezdek vele dumálni, hátha megtaláljuk a közös hangot, és akk majd meglátom milesz.

Ez így jó dntés nem?

2009. aug. 10. 13:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Meg azis lehet, h ha 2en sétálgatnánk, meg dumcsiznánk, akk teljesen megváltozna a véleményem, am mindenkivel nagyon kedves, soha nem volt vele semmi bajom :) De majd meglátom :)
2009. aug. 10. 13:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Meg persze rajta is múllik...........
2009. aug. 10. 13:55
 8/10 anonim válasza:

Szerintem probálkozz nála :) Lehet hogy csak a legmárkásabb cuccokat hordja.. dehát attol lehet jófej .. szerintem probálj meg vele beszélgetni hovd el valahova.. :)

14/L

2009. aug. 11. 23:50
 9/10 A kérdező kommentje:

Dehogy beszéljek vele, ha szinte sohanincs fenn msnen, iwiwen v myvipen levelet írni meg sokkal nehezebb....

Kössz a választ!

2009. aug. 11. 23:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Azóta párszor talákoztunk, és imádok vele beszélni :P, rengeteg közös témánk van :D:D kössz a tippeket!
2009. szept. 11. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!