Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Össze tudnátok jönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Össze tudnátok jönni egy kalandorral?

Figyelt kérdés
Aki világutazó,de egyben országjáró is. Nem igazán tud egyhelyben meglenni. Minden nap újdonságot hoz neki,bátran belenéz a végtelenbe,és a félelmeit legyőzi. A hétköznapok lehangolják. Folyton úton van,egy vándor. Nem lehet vele lépést tartani. Az eddigi lányokat akiket talált,vitte magával kalandozni,de egy idő után belefáradtak,nem tudták tartani a lépést. Ahhoz meg,hogy a kalandor egyszer letelepedjen,és egy helyben maradjon egy nő mellett,ahhoz minimum egy csodára va szükség...

2012. okt. 27. 09:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Össze!

Lara Croft.

2012. okt. 27. 10:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Érdekelne, mit jelent, hogy "bátran belenéz a végtelenbe". Mert azért itt felröhögtem, bocsánat.:DDD

Szóval a válasz, nem. Max ha 14 éves csitri lennék, de annyi már egy ideje nem vagyok, és inkább érdekelne, hogy a végtelenbe való bátor belenézés mellett ugyan mit csinál ez a remélhetőleg jóképű vándor, aki minden bizonnyal hasonlít kissé Viggo Mortensenre.:)

2012. okt. 27. 10:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Én is ezen studirozom hogy mi a fene lehet ez a végtelen, de már rájöttem. Szerintem itt a végtelen a nők vagináját testesiti meg, csak ezt itt mégsem irhatja hogy bátran belebámul.
2012. okt. 27. 11:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Ne csináljátok már! A végtelenbe bámulás általában a tengerparton vagy valamilyen vadregényes tájon egymás mellett üldögélést jelent. ülnek egymás mellett és bámulják a messzeséget. Ennyi.
2012. okt. 27. 11:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor semmi köze a vaginához?
2012. okt. 27. 11:34
 16/18 anonim ***** válasza:
hát nekem egy ilyen főnyeremény lenne, ha még mellette jól is néz ki! én sem tudok megülni a seggemen, amint van egy kis pénzem megyek mindenfelé
2012. okt. 27. 12:02
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Jó, és lenne bátorságod akár a végtelenbe is belebámulni?

Mert ez egy fontos kitétel.

2012. okt. 27. 12:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. okt. 27. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!