Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szokat az elso randin tenni pl ha megakkarnak csokolni es en meg nem csokoloztam?
Figyelt kérdés
kerlek sokan valaszoljatok2008. máj. 21. 18:08
1/8 anonim válasza:
mt-mit? hát viszonozni a csókot. Hamar bele fogsz jönni. :)
2/8 anonim válasza:
ha akarod a csókot, hagyd, hogy az érzékeid vezessenek, tedd azt a nyelveddel és a száddal, amit ő.
Ha nem akarod a csókot fordulj el vagy köhögj...
Ha annak ellenére megcsókol hogy nem akarod vágd jól orrba!
Sok sikert!
3/8 anonim válasza:
Csak személyes tapasztalatot tudok elmesélni. 15 éves voltam, és a srác meg akart csókolni a szobámban. Többször elfordítottam a fejemet, mert féltem, de végülis hagytam magam, és szerintem iszonyatosan jó volt. Bár elsőre rettenetesen furának és nyálasnak éreztem, gyorsan belejöttem. :) Csak hallgass az ösztöneidre, hagyd, hogy az érzékeid vezessenek! Ha igazán tetszik a srác, menni fog a dolog! ;) Sok sikert! :)
4/8 anonim válasza:
mond meg neki h te még nem csináltál ilyet és megkérdezi h megtanitson e:D legalábbis nekem igy tortént az első csok:D
5/8 anonim válasza:
nekem speciel ösztönösen ment anno, nem kellett feszengenem, hamar belejöttem :D
6/8 anonim válasza:
Engedd el magad és hagyd hogy az ösztöneid vezessenek, szerintem ennél jobb tanácsot nem lehet adni :)
7/8 anonim válasza:
ha megcsókol, hagyd h 'vezessen' vele legalábbis ezt csinálták xD először hagyd magad, és mikor a srác egy kicsit 'lanyhul' kezdd azt csinálni amit ő csinált:) menni fog, bele fogsz jönni (: sok sikert (:
8/8 anonim válasza:
Ha szimpatikus, fogadd el és csókolj, ha nem, akkor meg ne... ;]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!