Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ember honnan tudja magáról eldönteni, hogy szép, csúnya, vagy átlagos?
Te pl. miből gondolod, hogy szép/átlagos/csúnya vagy?
Látod a tükörben magad. De a csúnya ember látja magáról a tükörben, hogy csúnya, vagy csak a társaságban veszi észre magáról? (A buta emberek nagy része pl. szerintem okosnak tartja magát)
Vagy ha a barátaid szerint szép vagy, miből gondolod, hogy nem azért mondják, mert régóta kedvelnek téged?
Vagy: sok fiú bepróbálkozik nálad..az lehet, de sokan az átlagos lányoknál is próbálkoznak.
Én pl. nem látom magam rondának a tükörben, felületesen ismert emberek se látnak rondának, de a randevúim sikertelenségéből egyértelműen következnie kéne, hogy csúnya vagyok.
Te mi alapján alkottál véleményt a külsődről? Tükör, barátaid, ismeretlenek, randevúk alapján?
Nem érzem magam semmilyennek. :) Ha definiálni kellene, akkor mondjuk olyan átlagos vagyok, van, akinek bejövök, van, akinek nem.
De nem ez a lényeg. Szeretem magam, van önbizalmam, és ezáltal pozitív kisugárzásom. Emiatt úgy látom, hogy sokak szemében vonzó vagyok.
Egy fénykép alapján, vagy egy "vakrandin" biztos nem tudnék senkit elvarázsolni CSAK a külsőmmel, ezzel tisztában vagyok. De a környezetemben nagyon sokan próbálnak közeledni hozzám és adnak pozitív visszajelzéseket, és gyakran mondják, hogy nagyon nőies kisugárzásom van. Szerintem ez sokkal fontosabb, mint az, hogy a tükör mit mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!