Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az ember honnan tudja magáról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ember honnan tudja magáról eldönteni, hogy szép, csúnya, vagy átlagos?

Figyelt kérdés

Te pl. miből gondolod, hogy szép/átlagos/csúnya vagy?

Látod a tükörben magad. De a csúnya ember látja magáról a tükörben, hogy csúnya, vagy csak a társaságban veszi észre magáról? (A buta emberek nagy része pl. szerintem okosnak tartja magát)

Vagy ha a barátaid szerint szép vagy, miből gondolod, hogy nem azért mondják, mert régóta kedvelnek téged?

Vagy: sok fiú bepróbálkozik nálad..az lehet, de sokan az átlagos lányoknál is próbálkoznak.

Én pl. nem látom magam rondának a tükörben, felületesen ismert emberek se látnak rondának, de a randevúim sikertelenségéből egyértelműen következnie kéne, hogy csúnya vagyok.

Te mi alapján alkottál véleményt a külsődről? Tükör, barátaid, ismeretlenek, randevúk alapján?

2012. okt. 26. 23:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én fiú vagyok, és csak a saját tapasztalataimat tudom elmondani. A tükörben régebben magamat átlagosnak láttam. Utána először ismerősem/családtagjaim ébresztettek rá, hogy valójában olyan ronda vagyok, hogy gyerekeket lehet velem ijesztgetni. Utána, amikor elkezdtem a párkeresést, és kaptam a csomó negatív visszajelzést és semmi pozitívat, akkor már tényleg elhittem, hogy ronda vagyok. Találtam párt, de amúgy szerinte is ronda vagyok, és csak a belső értékeimet szereti. Azóta már tudom, hogy ronda vagyok. :) (És ebből kifolyólag nem engedem, hogy bármilyen fotón is rajta legyek.)
2012. okt. 27. 09:41
 12/16 anonim ***** válasza:
87%

Nem érzem magam semmilyennek. :) Ha definiálni kellene, akkor mondjuk olyan átlagos vagyok, van, akinek bejövök, van, akinek nem.

De nem ez a lényeg. Szeretem magam, van önbizalmam, és ezáltal pozitív kisugárzásom. Emiatt úgy látom, hogy sokak szemében vonzó vagyok.

Egy fénykép alapján, vagy egy "vakrandin" biztos nem tudnék senkit elvarázsolni CSAK a külsőmmel, ezzel tisztában vagyok. De a környezetemben nagyon sokan próbálnak közeledni hozzám és adnak pozitív visszajelzéseket, és gyakran mondják, hogy nagyon nőies kisugárzásom van. Szerintem ez sokkal fontosabb, mint az, hogy a tükör mit mutat.

2012. okt. 27. 12:06
 13/16 anonim válasza:
Általános suli végétől gimi végéig alacsony volt az önbecsülésem, és ez a kisugárzásomon is megmutatkozott, ezért amikor megnéztek az utcán, azt gondoltam, hogy rosszindulatból bámulnak. Aztán a tini korral elmúltával eltűnt az egészségtelen önbecsülés, most már többen néznek meg, és már az okát is tudom. :D Tehát szerintem a környezet reakcióját kell figyelni, főleg idegenek tekintetét. A szép lányt sokan nézik, de kevesen mernek próbálkozni szerintem! Barátok soha nem mondták, hogy szép vagyok, hát ilyenek ezek lányok... "Legjobb smink egy csúny barátnő melletted."-tartja a mondás... A szépség tényleg belülről fakad, a lelki világodat kell rendbe raknod (nagyon nehéz, de idővel sikerülhet) és akkor a külvilág is szépnek tart, mivel nem elég a puszta DNS, kisugárzás is kell.
2013. nov. 23. 08:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Én átlagosnak láttam magam. De soha senki se akart játszani velem az oviban. Iskolában csúfoltak az arcom miatt. Középsuliban se akart senki se a barátom lenni. Volt hogy megvártak mikor mentem haza. A fiúk megrugdostak, lányok leköptek és azt mondták ilyen ronda fejjel, hogy vagyok képes iskolába járni? Elterjesztettek rólam egy pletykát, hogy szerelmes vagyok egy lányba. Az a lány kicsit duci volt, elég ápolatlan. Még ő is sértésnek vette. Az ebédlőben az egész iskola előtt megszégyenített. Hátulról a fejemre öntött egy tál paradicsomlevest. Pedig csak egy pletyka volt. Semmi közöm se volt hozzá. Még annyira se vett emberszámba, hogy szemtől szembe megbeszéljük. A munkahelyemen sose hívtak buliba. A főnök az összes alja munkát rámsózza. Hiába vagyok precíz jó munkaerő nem dícsér. De a kollégámat, aki fél órákat késik azt már másodszor léptette elő. Ezek után csúnyának tartom magam.
2015. máj. 2. 15:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Visszajelzések alapján lehet tudni. És ha nincs visszajelzés az is egyfajta visszajelzés, azt jelenti hogy nem jössz be másoknak.
2016. szept. 12. 20:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Igazából a gimis dolgok semmit nem érnek, mivel abban a korban a fiúk/lányok legigénytelenebb rétegei is az úgymond "legjobbra" hajtanak, így az átlagos diákok kiszirításba kerülnek. Engem ilyen miatt utasított el nem egy lány középsuliban, most viszont ugyanazok a nők próbálkoztak már nálam.
2018. máj. 28. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!