Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért használják ki a pasik a nőket?
"Ha a nő kedves,aranyos,megértő odaadó. /sexben is/
Akkor miért?"
Mert biztos papucs-nő. Lehetsz kedves, csak legyen tartásod. Azokat nem használják ki, akik önállók, határozottak, függetlenek, de... ha már akár kicsit lekezelők, beképzeltek, "bunkók" (nőben), még akkor sem.
Nem kell ilyennek lenned, csak ne legyél papucs. Azt nem is igazán kedvelik, menekülnek tőle, vagy csak kihasználják, nem értékelik.
Úgy is meg lehet adni a szeretetet, hogy ne használjanak ki. Sőt. Általában nem azt használják ki, aki bölcsen szeret és van tartása, hanem azt, aki "buta" módon függ...
Csak egy ötlet volt egyébként.
Különben ha ki tudnál magadért állni, ezt a kérdést fel sem tetted volna. Főleg így általánosságban. Most kérjem ki magamnak?
Még soha, egyetlen férfi sem használt ki. Pedig az sem igaz rám, hogy szemét módon én használom ki őket.
A mostani páromat is szeretem.
csak azt használják ki az ilyen férfiak, akit ki lehet, akin nem találnak fogást azt nem tudják
lásd a kedves lányok is a sztereotip pasikra buknak...
Ezért.
Egyszer szerelmes volt belém egy csaj, de nekem nem jött be.
De mivel jól tudott németül, lefordítattam vele egy német sajtétel receptjét németről. Elég odaadó volt szépen le is fordította.
Szemét vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!