Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy merjek úgy csajozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy merjek úgy csajozni, hogy hozzám soha nem jöhetnénk át?

Figyelt kérdés
Annyira szégyenlem ezt a lakást,és egy ideig szerintem még itt leszünk.nincs külön szobám,gallérián vagyok és nagyanyám meg alattam ._. .. :@ 16F
2012. okt. 26. 19:19
 1/6 TOMAtm ***** válasza:
bazki első kérdés: szia van külön szobád?....ja bocs.akkor nem vagy az esetem!
2012. okt. 26. 19:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is szégyellem.De rengeteget dolgoztam rajta.A lányok felnéznek rám.Megbecsülnek.rendes srácnak tartanak.Még sincs külön szobám.

Meg lehet beszélni az együtt alvást.Ez a legkisebb probléma

2012. okt. 26. 19:22
 3/6 A kérdező kommentje:
első.nem úgy értettem... hanem hha összejönnék valakivel biztos h haza nem hoznám,és együtt alvást csak nála tudnánk elintézni,de az meg milyen már?....
2012. okt. 26. 19:32
 4/6 TOMAtm ***** válasza:
nekem volt olyan csajom még tizenévesen akinél ottaludtam(apja pedig nagoyn utált,mert elvettem a kicsilányát).volt saját szobám,de sosem aludtunk nálunk(nálam anyám volt az aki minden csajt házastársként kezelt,első kérdés minek tanulsz,egyetemre fogsz járni,apukád mivel foglalkozik stb. szal én azért nem vittem haza senkit...és ez sokkal gázabb volt).
2012. okt. 26. 19:44
 5/6 A kérdező kommentje:
hát mindegy előrébb nem jutottam ><
2012. okt. 26. 19:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, szerintem ez teljesen normális, volt olyan barátom akivel mindig nálunk aludtunk, volt olyan akivel mindig nála és volt olyan akivel minden hétvégén felváltva :D Megbeszéled vele, hogy neked kellemetlen találkozzatok városba vagy nála és kész. Csak legyél vele őszinte.
2012. okt. 26. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!