Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ha a lanyokat nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha a lanyokat nem annyira vonzza egy helyes arc, egy sportos szolis felsotest, a jo anyagiakkal felvertezett pasi, akkor miert van itt annyi elkeseredett ronda pasi?

Figyelt kérdés
Mert ilyenkor mindenki jol belejuk rug, hogy tuti bennuk van a jiba, a lanyok pedig szinte szentek es serthetetlenek. Ezzel nem azt akarom mondani, higy sokszor igazuk van ezeknek a fiuknak, hanem azt, higy nem zorog a haraszt ha. . .
2012. okt. 26. 00:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%
#10 A férfiak is megnézik a szép nőket, ebbem mi a nagy dolog? A nőknek vakoknak kellene lenniük vagy ezzel most mit akartál mondani?
2012. okt. 26. 01:51
 12/23 anonim ***** válasza:
52%

Azt akartam mondai, hogy teljesen mindegy, mit teszel, ha egy bizonyos szinten alul vagy. Könnyű úgy szövegelni, hogy semmit nem tesz az adott illető és másznak rá a csajok.

Más meg gürcölhet egy életen át, akkor sem ér el semmit. Mindezek tetejébe még le is töketlenezik mások.

2012. okt. 26. 01:54
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Egyetértek, nagyon álszent kis ribik vannak mostanság.
2012. okt. 26. 02:19
 14/23 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem az a legnagyobb baj az itt siránkozva kérdezősködő pasikkal, hogy már szinte bárkivel összejönnének. Most vagy tapasztalatlanok vagytok párkapcsolati téren vagy nagyon hülyék. Azt látom ugyanis, hogy annyit érzékeltek a párkapcsolat témából, hogy a lányok kifejezetten a jóképű, gazdag, kisportolt fiúkra buknak és aki nem hozza ezt a szintet esélye sincs arra, hogy valaha barátnőt találjon. Ez a helyzet a Ti szemszögetekből nézve az eddig olvasottak alapján.

Persze minden nő más és más, más nevében nem is szeretnék nyilatkozni, ezért a következőket csak a magam nevében írom.

Szóval 26 éves, ápolt, csinos lány vagyok, ízléses az öltözködésem, igényes a megjelenésem (nincs műkörmöm, nincs póthajam, nincs 10 kiló vakolat a fejemen, max a szemem emelem ki; nem hordok drága ruhákat; nem fújok magamra 2 liter parfümöt; és van rajtam kb. 6-7 kg súlyfelesleg, tehát ne csontkollekciónak képzeljetek, ja és nincs bennem semmi szilikon) jelenleg nem élek párkapcsolatban. Az utolsó kapcsolatom kb. 1 évig tartott és kb. másfél éve ért véget. Azóta nem volt barátom. És nem is szexeltem, mielőtt valaki ezzel kezdene dobálózni.

Sokszor érzem magányosnak magam és nem tagadom, hogy nagyon boldog lennék, ha valakit szerethetnék és viszontszeretne, számíthatnánk egymásra, nem kellene egyedül álomra hajtani a fejem és nem utolsó sorban jókat szexelnénk.

Nem gyártok álmokat arról, hogy milyen legyen az illető külseje, akivel szívesen belevágnék egy kapcsolatba. Azt szeretném, hogy ha meglátom, erősen megdobbanjon a szívem, hogy úgy érezzem, mintha kést döftek volna a gyomromba, hogy egyszer csak elakadjon a lélegzetem... Nem feltétlenül első látásra. Tőlem a 30. látásra is megtörténhet, de kivárom. Tudom, hogy meg fogom találni azt a férfit, aki ilyen hatással lesz rám. Továbbá ami az egyik legfontosabb, hogy oldottan, jól érezzük magunkat egymás társaságában.

Ezeket a reakciókat nem váltják ki azok a dolgok, amiket a kérdező felsorolt. Gyakran találkozom olyan pasikkal és teljesen közömbösek.

Én nem azért teperek, hogy mindenáron legyen valakim, hanem azt szeretném, hogy érzelmekre és egymás kölcsönös megismerésére, tiszteletére alapuljon a majdani kapcsolatom.

Hasonlóak legyenek a terveink a jövőre nézve, ha nem is lenne így, akkor is tudjuk szinkronba hozni őket és kompatibilisek legyünk egymással.

Elég hosszúra sikeredett, köszönöm annak, aki végigolvasta.

Lehet mondani, hogy csak duma a válaszom, attól én még nem fogom másképp gondolni.

Viszont ezeknek a magukat rondának kikiáltó fiúknak és a nőket mindenfélének elhordó srácoknak kíváncsi lennék azon elképzeléseikre, hogy szerintük milyen egy jó párkapcsolat, milyennek képzelik el azt a nőt, akivel párkapcsolatot szeretnének kialakítani és ha ilyen szinten lesajnálják magukat, hogyan tudnának hiteles férfiak lenni egy nő mellett?

2012. okt. 26. 02:45
 15/23 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekes és tartalmas az írásod, nappal majd válaszolok rá. Most csak azért nem, mert lassan három óra van és kezdek eldőlni. A 75 %-ról és a jellegzetes stílusomról úgyis felismersz majd.
2012. okt. 26. 02:49
 16/23 anonim ***** válasza:
Rendben, várni fogom.
2012. okt. 26. 02:52
 17/23 anonim ***** válasza:

10-es

Ez miárt olyan meglepő??

A nők is és a pasik is szeretnek olvadozni egy jó pasi/csaj láttán...viszont az, hogy kivel akarnak komoly kapcsolatot is létesíteni az 2 különböző dolog!

2012. okt. 26. 09:26
 18/23 A kérdező kommentje:
Utolso, lehet hogy mas az ha tetszik valaki es mas az hogy massal fofunk kapcsolatot letsiteni, de altalaban azt latom, hogy azokkal jon ossze a kapcsolat is akitol olvadozunk.
2012. okt. 26. 10:10
 19/23 anonim ***** válasza:

4: Nem. :) Akkor van legkönnyebb dolga, ha helyes. Másképp ledumálhatja a csillagot az égről.

Addig a lány elmegy a helyes fiúval.:)

Mellesleg: a nők se mennek a süllyesztőbe, ha gazdagok, de még amúgy se, sok csúnyának van csini partnere.

"A ferfi megszerzi a csajt! Nincs olyan hogy ronda pasi!!! csak tehetetlen!!!"

Persze, ha leüti a csaj helyes csini partnerét és a csajt a vállára kapja, aztán uzsgyi vele. ;D

A szolis test nem "szupergay".

Manapság több hetero szolizik, mint meleg, ez szinte biztos.

Össze-vissza kevertek mindent. :D

8: Engem igen. Nekem is dumált már sok, de egy se kellett. Viszont van akinek bejön, jó gyömöszölni, meg jó puha (ilyeneket mondanak, akiknek tetszik). Meg legalább nem szúr a csontja.

10: Nem mind. De ez azért van, mert évszázadokig ezt várták tőlük.

12: Részben jogos. Én is azt látom, hogy a helyes srácoknak elég egy minimális közeledés, se pénz nem kell, semmi a csajozáshoz.

13: Ez NEM mostanában van, épp régről hozott maradvány. És még jó, hogy felhoztad. Egyik oka az, hogy leribizik a csajokat, ha a külső (is) számít nekik és beismerik. Akit viszont ez nem zavar, az nem tagadja.

14:

"Viszont ezeknek a magukat rondának kikiáltó fiúknak és a nőket mindenfélének elhordó srácoknak kíváncsi lennék azon elképzeléseikre, hogy szerintük milyen egy jó párkapcsolat, milyennek képzelik el azt a nőt, akivel párkapcsolatot szeretnének kialakítani és ha ilyen szinten lesajnálják magukat, hogyan tudnának hiteles férfiak lenni egy nő mellett?"

Kb. azt képzelik, hogy a miniruhás plázacsajok, akik TÉNYLEG a pénzre hajtanak, majd hirtelen megváltoznak és egy éjjel-nappal tartó szexkapcsolatra összejönnek velük. Egyszerre legalább 10-en.

2012. okt. 26. 11:59
 20/23 anonim ***** válasza:

"Szerintetek ha a lanyokat nem annyira vonzza egy helyes arc, egy sportos szolis felsotest, a jo anyagiakkal felvertezett pasi, akkor miert van itt annyi elkeseredett ronda pasi?"

Kérdésre válasz:

Itt ezeket felületesen kötötted össze.

- Lehet a gazdagnak, mert gazdag. De hozzá NEM vonzódnak, ha NEM helyes.

- Lehet a helyesnek, ha csóró is. Mert helyes.

- Lehet a sportosnak is, mert "csinos" és az arc ilyenkor talán másodlagas. Lásd: sok ronda focista.

- Lehet a rondának is(!) ha valami "megfogó" van benne. És ezáltal megkedvelhető a külseje.

Én egy nagyon odaadó, különleges férfival jártam így (régebben). Picit idősebb is volt, pedig a fiatalokat szeretem! De hűséges, odaadó, melegbarna szemek, stb... megfogtak. Meg a stílusa.

2012. okt. 26. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!