Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én vagyok a legelkényeztetette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a legelkényeztetettebb fiú a világon. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Túl jó dolgom van. Már olyannyira,h barátnőre nincs is szükségem. Volt már pár,mindig rájöttem,h egyedül kényelmesebb. Egyszerűen túl jó dolgom van. Önző vagyok,nagyképű,flegma,élvhajhász és még sorolhatnám. Egyetlen emberek akik fontosak számomra,a barátaim,és a családom. Nincs sok barátom,de velük viszont nagyon mély kapcsolatom van,értük tűzbe tenném a kezem. Egy lánybarát nekem sokkal többet jelent,mint egy lány akivel járok,mert nálam az 2-max 3 hónap után megszakad,a barátság viszont örökké tart. Normális kapcsolatom viszont így sose lesz. Ugye?
2012. okt. 25. 18:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
5 év katonaság
2012. okt. 25. 18:26
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Jól gondolod ;)
2012. okt. 25. 18:27
 3/14 anonim ***** válasza:
Kit erdekel, ha te igy jol erzed magad, azt csinald ami tetszik. Inkabb orulj, hogy ilyen jo dolgot van. Szard le a rib@ncokat, mert nem is erdemes veluk foglalkozni!
2012. okt. 25. 18:28
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
gyere ki a krumpliföldre kapálni. aztán ott önzősködhetnél kedvedre, a kutyát nem érdekelnéd. A barátság pedig nem tart örökké, mert mindenkinek más útjai vannak, s van, amikor a te utad nem arra visz, mint egy régi barátodé.
 5/14 anonim ***** válasza:
kicsit ellent mondasz magadnak a tekintetben, h van-e barátnőre szükséged
 6/14 anonim ***** válasza:
Vonulj be a légióba ott majd megnevelnek!
 7/14 TOMAtm ***** válasza:

Semmi gond ezzel,nem mindenki születik arra h húzza az igát,otthon meg pelenkázza a gyereket és hallgassa az asszonyt...

Ezzel azonban az is velejár h időskorodra eléggé magányos leszel,ha kórházba kerülsz,nem lesz ott a fiad-lányod unokád aki fogja a kezed...

2012. okt. 25. 18:34
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbb fiatal így van ezzel. Aztán a családtagoktól elköltözünk, a barátoknak családjuk lesz és már nem mi leszünk a legfontosabbak a számukra. Nem hiszem, hogy soha ne lenne kapcsolatod, csak még most nem igazán érzed szükségét és nem találkoztál még olyannal, aki ezt megváltoztatná. Idővel majd másképp lesz.
2012. okt. 25. 18:36
 9/14 A kérdező kommentje:

Igazából a katonaságot már rengetegen mondták nekem.

Ja meg rengeteg olyan embert ismerek akik úgy istenigazából bevernék a képemet. Sejtelmem sincs vajon miért?;)))

2012. okt. 25. 18:39
 10/14 anonim ***** válasza:

a fiad -lányod -unokád se így, se úgy nem lesz a halálos ágyad mellett. Visznek majd egyszer néhány narancsot, ami ott rothad meg az éjjeliszekrényen...

apafia mondaná: "az én fiam..."

2012. okt. 25. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!