Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az nagyon gáz ha egész randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon gáz ha egész randin vörös vagyok?

Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
legalább látszik rajtad, hogy zavarban vagy...
2012. okt. 25. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, sőt. Ha velem randiznál és látnám ezt rajtad, akkor úgy gondolnám, hogy bejövök neked...(hiszen azért vagy vörös mert zavarban vagy). Az első randin jó ha van visszajelzés! Vagy akkor is vörös szoktál lenni ha alig várod, hogy szabadulj a sráctól? :)
2012. okt. 25. 17:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát valahogy úgy:D Vagyis...hogyha nem tetszik valaki,én akkor is az vagyok:D de most, h még tetszik is....:D de ez annnnyira ciki:( mit lehet ez lennen tenni?:D
2012. okt. 25. 17:53
 4/5 anonim ***** válasza:

2-es vagyok: tessék hölgyem :)

[link]

2012. okt. 25. 17:58
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyonszépen köszönöm:)
2012. okt. 25. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!