Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt a pasik, hogy szeretik, ha a nők kezdeményeznek, ha később mégis nyomulósnak tartják az ilyen "bátor lányokat" és nem keresik többé, vagy lekoptatják őket?
Erre szeretnék választ kapni. Hozzáteszem, már nem vagyok tini, 20-as éveimet taposom. Ja és előre is elnézést kérek, ha kicsit egyoldalúan van beállítva a kérdés, csak általában mindig ezt tapasztalom. Ha nem kezdeményezek az a baj, ha kezdeményezek, akkor meg az. Kinek mi a véleménye erről? Fiúk-lányok is válaszolhatnak nyugodtan.
Tudom, hogy millió ilyen kérdés volt már, el is olvastam néhányat, csak most újból feldobtam a labdát.
Ez egy kényes téma, és szerintem embere válogatja. Van, akinek tetszenek a határozott nők, van akinek ijesztőnek hat.
Ezen kívül ez kétélű dolog, mert pl lehet, hogy egy férfi sokra értékel egy határozott, kezdeményező nőt, csak éppen ÖNMAGÁT értékeli kevesebbre a nő mellett, ha nem érzi kezében a gyeplőt, ezért talál ijesztőnek. A páromra jellemző pl, hogy ha adódik egy problémás helyzet, akkor nem kér segítséget, hanem megpróbálja maga megoldani, sőt: nem is szereti kiadni az ilyen tapasztalatokat a kezéből. Ez az egyik tulajdonsága, amiért rajongtam érte már az elejétől fogva: ha defektet kap kocsival, akkor nem fog kiállni az út szélére segítséget várni, hanem fogja az emelőt és kicseréli a kereket egyedül. A gond ezzel az, hogy ha pl ketten kapunk defektet, akkor pl jól esne, ha érezném, hogy szükség van rám, és nem kellene állnom mellette, és megkérni, hogy b*meg, hadd cseréljem már ki én azt a k*rva kereket, mert nem gyengén megalázó állni az országút szélén és cigizni, miközben az asszony ugrál a kerékanyakulcson :D.
A legjobb, ha nem próbálsz megfelelni, hanem teszed amit jónak látsz. Ha így ráznak le, akkor te is tudni fogod, hogy jól is volt ez így, ellenkező esetben meg azért fognak szeretni, aki vagy. Nem játszhatsz szerepet egy párkapcsolatban örökre...
Igen, már kicsit kezd elegem lenni abból, hogy sokszor "játszmázni" kell/kellene egy férfiért. Tele van az internet, újságok ilyen idióta cikkekkel, hogy "Hogyan hódítsd meg a férfit" trükkökkel meg praktikákkal, amiket általában nők vagy a melegek írnak és sokszor ezek a "szakértők" ugyanúgy nem ismerik a pasikat, mint egy átlag, civil nő.
Tényleg az lenne a legjobb, ha az illető úgy fogadna el, ahogy vagyok és nem kell a "titokzatosdit", vagy a "csábító dögös" nőt "eljátszanom", mert, marha könnyű színészkedni, csak nem lehet örökké ezt csinálni.
Ezért szeretem a pasik véleményét olvasni, mert ők nem kertelnek össze-vissza, meg nem bonyolítják túl a dolgokat, mint a nők. :D
Peersze, hogy nem. Amikor új albérletet vettünk ki a párommal, az előző lakó ott hagyott egy nagy rakás cosmopolitant. A reggeli sz*rás ideális társa volt: mindig megnövelte a termelékenységet xD. Annyi f*szságot egy helyen még nem láttam, mint azokban, de a barátnőm százszor jobban szétcsúszott tőle, mint én :D.
Amúgy az ismerkedési/párkapcsolati/szexuális tippekről, ha már említettem a páromat: szinte semmilyen ilyen jellegű praktika nem működött nála, erről ennyit. Amikor válságban volt a kapcsolatunk, kipróbáltam én szinte az összes ilyen közhelyszerű praktikát, és akkora kapufákat durrogtattam, hogy még most is rezeg, pedig tavaly volt. Az az érdekes, hogy mégiscsak magamat kellett adnom, és csak helyrejöttek a dolgok, na bumm.
"Ezért szeretem a pasik véleményét olvasni, mert ők nem kertelnek össze-vissza, meg nem bonyolítják túl a dolgokat, mint a nők. :D"
Na jó, akkor leírom, mi van a dolog mögött. :) (39F)
A férfi szeret hódítani. Szereti, ha egy nő átmegy "cicába" a közeledésétől. Szereti látni, hogy a nő élvezi és igényli a nyomulását, próbálkozását. Egy férfinak az egyik legnagyobb öröm, ha látja, hogy a nő élvezi a társaságát. (Ez egyébként a szexre is igaz.) Ennek az is része, hogy a férfi körbefonja a nőt, játszik rajta, mint egy hangszeren, a nő pedig átadja magát ennek, felszabadultan élvezi a férfi játékát, felajánlja magát. (Most nem szexuálásról beszélek, bár továbbra is igaz ott is. :D) Ezt csak arra írom, hogy a férfi az aktív játékos, a nő pedig nyiltan élvezi a játékot. A nő nem irányít, hanem éhesen elfogad.
A férfi viszont nagyon nem élvezi, ha mindezt hiába teszi, és a nő elutasítja. Amikor a férfi elkezd udvarolni, az első lépéseket teszi, akkor feltételezi, hogy a nő pozitívan reagál. Ez viszont azt jelenti, hogy ő maga jó. Ha viszont a nő negatív, akkor ez egyértelmű jele annak, hogy a férfi mégsem olyan jó, és ez mélyen bántja a lelkét, megalázó. Ráadásul ez gyakran nyilvánosan történik. Ezért mielőtt hülyét csinálna magából, szeretné tudni, hogy a folytatás pozitív, vagy negatív lesz. Amíg ez kérdéses, sok férfi inkább kivár vagy nem is lép. (Nem mindenki, de jó részük.)
Itt segíthet a nő azzal, hogy egyértelművé teszi, készen áll a táncra, és alig várja, hogy a férfi megkívánja. Ezt hívom én női kezdeményezésnek. Azonban ez semmiképpen ne jelentsen irányítást. Ha macskát simogatunk, akkor is jó, mikor a cica tartja a nyakát, hátát, de fura lenne, ha elkezdené simogatni a kezünket. :)
Köszönöm a válaszokat. :) Hát 27-es válaszoló ez az írásod nagyon tetszett, de megtaláltam a kérdésemre a választ is. :D
De most már tudom, hogy legközelebb hogyan álljak hozzá az ilyen hasonló dologhoz, mint ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!