Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet viccesen, aranyosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet viccesen, aranyosan elköszönni egy lánytól pl msn-en?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok, hogy puszi a hasadra XD puszi mindenhova :D

ezeket szeretik a csajok?

2009. aug. 9. 16:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Animációban is vannak odaillők.
2009. aug. 9. 16:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát attól függ, hogy milyen viszonyban vagytok, ha már találkoztatok, akor ez telljesen oké. Vagy ha többször és sokat beszélgettetek msn-en, akkor is. Viszont én, nem szeretem az olyanokat akik az első beszélgetés alkalmával így köszönnek el. Max annyit, hogy szijapuszi.

16/L

2009. aug. 9. 16:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
én személy szerint tuti örülnék neki,ha pasi nem a szokásos szia,puszi dumával köszönne el.
2009. aug. 9. 16:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
csak a "puszi a hasadra és egy arasszal lejjebb" ezt semmiképp ne... én legalábbis utálom
2009. aug. 9. 16:53
 5/12 anonim ***** válasza:

énis utálom ezt a puszi a hasadra dolgot....

én mondjuk majdnem elolvadtam a pusziától is,de mondjuk lehet azért mert elég rendesen bele vagyok hullva a srácba...:D

2009. aug. 9. 18:07
 6/12 A kérdező kommentje:
Tudnátok példákat mondani hogy ne csak úgy köszönjek hogy szia, meg puszi...?
2009. aug. 9. 23:20
 7/12 anonim válasza:

Hát én pl még úgy szoktam ami mondjuk nem olyan vicces de talán aranyosnak fogja találni... pl: Jó legyél! Vigyázz magadra! stb

19/F

2009. aug. 10. 08:17
 8/12 anonim ***** válasza:

Én úgyszoktam h "csók a szádra, v bárhowa:D"

v "csók ahowa csk akarod;)"

XD

2009. aug. 10. 17:08
 9/12 anonim ***** válasza:
előző vok 15/F
2009. aug. 10. 17:08
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még ilyeneket :)
2009. aug. 10. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!